in

Zwangere vrouw trakteert vriend op Lamborghini: “Compensatie voor de slapeloze nachten die hem te wachten staan”

Een zwangere Maleisische jongedame heeft haar echtgenoot getrakteerd op een fraaie Lamborghini ter waarde van 190.000 euro. Noem het gerust een ‘aanmoedigingscadeau’ voor de vele slapeloze nachten die Weldan Zulkefli (20) te wachten zullen staan.

Anes Ayuni Osman (19) rekent er immers op dat hij in de eerste honderd dagen paraat zal staan om voor de baby te zorgen.

Bij ons duurt de kraamtijd normaal gezien zes weken. Na die periode zijn de meeste lichamelijke veranderingen verdwenen en keert het lichaam van de vrouw terug naar de toestand vóór de zwangerschap. Door zo weinig mogelijk te bewegen, vermindert het risico op complicaties en komt de hormoonspiegel weer sneller in balans.

In Kelantan, de Maleisische staat waar Anes vandaan komt, is het echter gebruikelijk om na een bevalling honderd dagen rust aan te houden. En dat neemt de succesvolle influencer blijkbaar heel letterlijk.

Lees ook  Katie (22) verloor haar gezicht na een zelfmoordpoging, zó ziet ze er 4 jaar later uit

Pampers
“Ik zal dag en nacht op Weldan moeten kunnen rekenen. Hij zal de pampers moeten verversen, maar ik verwacht op dat vlak geen problemen. Hij heeft onze kat tot nu toe ook altijd tiptop verzorgd. Met zijn zakelijk brein is het voor hem ook makkelijker om ‘s nachts wakker te blijven”, aldus Anes.

Maar een extra duwtje in de rug kan blijkbaar nooit kwaad. En daarom verraste Anes de liefde van haar leven met een peperduur speeltje. Op een TikTok-filmpje is te zien hoe de ondernemer geblinddoekt naar de Lamborghini geleid werd. Toen Weldan ontdekte wat zij voor hem in petto had, viel hij haar geëmotioneerd om de hals.

Lees ook  Veel voetballers zijn geïntimideerd door de ‘sterkste scheidsrechter ter wereld’

Keizersnede
“Die auto krijgt hij ook omdat ik verwacht dat hij op geen enkel moment van mijn zijde zal wijken. Ik ben dankbaar dat hij al die opofferingen voor mij wil doen. Ik zal waarschijnlijk met een keizersnede moeten bevallen. Mama’s weten maar al te goed hoe zwaar dat is en dan wil ik zeker meer aandacht van mijn man krijgen”, besluit Anes.

De tortelduifjes hebben elkaar ruim een jaar geleden het jawoord gegeven. De baby wordt tegen het einde van deze maand verwacht.

@ayunieso24 #ad Bagi awl2 hadiah utk jaga sy dlm Pantang nnti 😘 Terima kasih suami , besar mana pun nilai hadiah ni takkan dapat balas kebaikan awk #fyp #ad #vitamilk ♬ Dengarkan Sayang – Kangen Band

Familie Meiland is kapot van verdriet: “Darmkanker”

RIVM: Griepepidemie in Nederland