in ,

Zuinigste vrouw ter wereld bakt lasagna in vaatmachine

Wie houdt er niet van goede tips om geld te besparen? Echter, Stephanie Bennett gaat wel heel erg ver om zo weinig mogelijk kosten te maken, ze heeft bijvoorbeeld maar één gloeilamp in huis.

Stephanie doet alles om zo zuinig mogelijk te leven. Enkele voorbeelden? Ze verzamelt pluisjes uit haar droger om hiervan geïmproviseerde wattenschijfjes te maken. Deze gebruikt ze daarna om haar nagellak te verwijderen en haar make-up aan te brengen.

Ze bezit één gloeilamp, die haar door het hele huis vergezeld. Ze schat daarmee 60 dollar per maand aan elektriciteit te besparen.

Haar vriend, Patrick Robinson, kan deze manier van leven maar moeilijk begrijpen. “Stephanie heeft een goede baan, ze werkt bij een dokterspraktijk. Ze heeft veel geld gespaard, ze wil niets uitgeven. Dit is belachelijk, maar ik hou van Stephanie.”

Lees ook  Tip van de dag: hang niet de grote Jan uit tegen een gespierde buitenwipper als je strontzat bent

De moeder verscheen in het televisieprogramma TLC Extreme Cheapskates. Daar legde ze uit dat ze thuis ‘marine douches’ nemen.

Dat betekent snel nat worden, douche uit, inzepen, en daarna afspoelen. Dit alles mag maximaal 2 minuten duren en Stephanie gebruikt een babyfoon om haar vriend te laten weten wanneer zijn tijd voorbij is.

Tegenover de camera’s liet Patrick zijn ontevredenheid blijken: “Ik mag geen lange douches nemen omdat Stephanie graag geld spaart voor de waterrekening. Ik kan niet echt mijn hele lichaam wassen.”

Daar houdt het niet mee op, Stephanie hergebruikt het pastawater meerdere malen. Ook niet opgegeten voedsel en sausjes worden hergebruikt.

Als het gaat om boodschappen in de supermarkt, haalt Stephanie de schil van bananen, voordat ze ze op de weegschaal legt en verwijdert ze de druiven van de wijnstok.

Lees ook  ’Monsterwesp’ alweer in Nederland gezien

Het meest bijzonder van alles zijn wellicht wel haar kooktechnieken. Het liefst gebruikt ze haar vaatwasser om eten klaar te maken, wat betekent dat ze tegelijkertijd de vaat kan wassen.

Wel moet Stephanie oppassen dat alles goed met aluminiumfolie wordt ingewikkeld, omdat er anders water doorheen sijpelt.

Toch geeft ze hier de voorkeur aan, dan om de oven aan te zetten. Zo maakt ze o.a. hotdogs, lasagna en vis.

Patrick geeft aan dat ze beide genoeg geld hebben en er geen enkele reden is dat Stephanie toch zo krenterig is. Hieronder zijn nog een aantal van Stephanie’s ‘spaartips’ te zien:

Minister Slob geeft aan dat leerlingen rekening moeten houden met zittenblijven

Celstraf voor docent wegens ont*cht met meisjes (8 en 10)