in

Zo laat je je zaad beter smaken

Blowjobs zijn fantastisch – niemand zal anders beweren. Ze worden echter nóg beter wanneer je je hoogtepunt bereikt en zij slikt. Maar niet alle vrouwen vinden dat prettig, met de smaak als voornaamste reden daarvoor.

Oké, en wanneer komt het goede nieuws? Nu! Bij een blowjob draait het er namelijk niet alleen om wat zij in haar mond stopt (haha), maar vooral om wat jíj in je giechel steekt.

Waar bestaat zaad uit?
Zaad bestaat voor slechts één procent uit sperma, de rest wordt aangevuld door vitaminen, mineralen, chlorine, calcium, fructose, citroenzuur, stikstof, kalium, fosfor, zink, natrium en meer dan 200 verschillende eiwitten. Op iets gezonders kun je je #fitgirl dus haast niet trakteren.

Waar smaakt het van nature naar?
Afhankelijk van je lichaam en wat je eet, kan de smaak van zaad variëren van zout water tot bleek of een soort zoet slijm.

Lees ook
Been van de man zwol op tot enorm formaat nadat hij door een mug was gebeten

Het lastige is echter dat je onmogelijk een idee kunt krijgen van waar het jouwe naar smaakt, zonder het – nouja – te proeven.

Je denkt misschien dat er niets mis mee is, simpelweg omdat een meisje je je nog nooit iets anders heeft verteld, maar dat betekent niet dat het ook zo is.

Je zou het je vriendin of scharrel natuurlijk gewoon kunnen vragen, maar 1. dat is gênant en 2. ze zal het toch niet eerlijk zeggen als je naar rotte eieren smaakt.

Met trots presenteren wij daarom een lijstje van drink- en etenswaren die je moet vermijden om het een fijnere ervaring te maken voor haar, niet één die kokhalsneigingen veroorzaakt.

Uit den boze
Roken: laat je zaad naar een muffe sigaret smaken
Zuivel: goed voor je darmen, vreselijk voor je zaad
Drugs/alcohol: spreekt voor zich
Vlees: maakt je zaad extra zout
Zwavelrijk voedsel (eieren, broccoli, bloemkool): versterkt de smaak op een verkeerde manier
Cafeïne: te veel zorgt voor een bittere smaak
Asperges: kijk naar het effect op je urine en je weet voldoende
Junkfood: de chemicaliën hierin maken je zaad bitter

Lees ook
Gezocht: de allerbeste gekkebekkentrekker

Wees gerust: ook als je wel dingen uit het bovenstaande lijstje tot je neemt, is er nog hoop. Als vuistregel geldt: als het goed is voor je gezondheid, zal het je zaad waarschijnlijk ook beter laten smaken. Houd verder in je achterhoofd dat geur en smaak sterk aan elkaar gerelateerd zijn. Smaakt het zoet? Dan zal je zaad dat waarschijnlijk ook doen.

Upgrade je zaad
Maak het zoet: kaneel, citroen, pepermunt en peterselie doen je zaad zoeter smaken. Ook van nature zoet fruit als ananas, kiwi en bosbessen verbeteren de smaak.
Selderij: hoog in vitamine C, waardoor het het zoutje randje van de smaak afhaalt.
Cranberries: deze houden de pH-waarde van je zaad op peil en dat komt de smaak ten goede.
Water: onthoud dat zaad voornamelijk uit water bestaat en dat de smaak alleen maar sterker wordt als je niet genoeg drinkt.

Natuurlijk wil je er – met het oog op toekomstig nageslacht – voor zorgen dat jouw zaad van de allerbeste kwaliteit is. Lees hier met welke slechte gewoonte je daarvoor moet breken.

73-jarige vrouw op luchthaven opgepakt met 4 kilo cocaïne in bagage voor feestje in Amsterdam

Hallucinante beelden: Rosse zot slaat alles en iedereen bij elkaar in club