in

Frans Bauer deelt vreselijk nieuws: ‘Mariska gaat dood’

Frans Bauer was bijna altijd opgewekt en opgewekt, maar de beroerte van vrouw Mariska Bauer liet diepe littekens achter.

In De Kist spreekt hij openhartig zijn angst voor de dood uit tegenover Kefah Allush. Hierdoor ontstaan ​​emotionele beelden. “Op dit soort momenten realiseer je je hoeveel je van iemand houdt”, zei de zangeres, wiens familie vorig jaar een levensschokkende schok kreeg toen Mariska een herseninfarct kreeg. Ondertussen gaat het stukken beter met haar. Frans zegt nu dat het allemaal maar snelkoppelingen waren.

Lees ook
Nog 3 vermisten na grote explosie Rotterdam

De volkszangeres onthulde: “Mariska had een herseninfarct. We waren aan het praten en op een gegeven moment begon ze te zeggen dat ze gek was. Voor je het wist lag je bij de dokter, voor je het wist lag je in het ziekenhuis. Het wordt eigenlijk steeds erger. Dan begin je aan echt gekke dingen te denken.’

Frans zei dat de gezondheidsproblemen van Mariska een eye-opener voor hem waren. “Ik denk dat dit het moeilijkste is dat me ooit is overkomen. Ik dacht dat ze dood zou gaan. Echt waar.”

Lees ook
'Oreo-koekjes zwart door zeer giftig ammoniak, overheid wist ervan'

Toen de gastheer Alush over dit incident vertelde, zag hij dat Frans weer in de problemen zat. Frans antwoordde: “Dat is het enige waar ik niet tegen kan. Het zijn momenten als deze waarop je beseft dat het heel slecht gaat en hoeveel je van iemand houdt. Dan is er meer angst voor de kist dan dat ik de kist in moet.” doodskist mezelf Duizend keer groter.”

Afgelopen 24 uur 117 nieuwe mensen met corona opgenomen in ziekenhuis

‘Boris S. leefde wekenlang met de vrouw die hij had gewurgd’