in ,

Zien: zo ziet de handsome broer van Sarah van Soelen eruit

De nieuwe lover van André Hazes, Sarah van Soelen, is gezegend met flink wat goede genen. Sarah is een echt familiemens en deelt geregeld foto’s met haar siblings en ouders op Instagram. Maarre, hoe ziet de broer van Sara er eigenlijk uit?

Broer en zus
We hebben Sarah op Instagram al meerdere keren met haar zus, moeder en vader gespot. De oplettende volgers hebben waarschijnlijk ook opgemerkt dat op de Instagram-feed ook twee foto’s van de broer van Sarah te vinden zijn.

Zo deelde de influencer een aantal weken geleden een foto waarbij ze op schoot zat van haar broer. Bij de foto schreef Sarah de tekst: “Mio fratello, per sempre.” Dit is de Italiaanse vertaling voor: mijn broer, voor altijd.

Lees ook  Tip van de dag: hang niet de grote Jan uit tegen een gespierde buitenwipper als je strontzat bent

Handsome broer
Eerder dit jaar zette Sarah haar broer ook al eens in het zonnetje voor zijn verjaardag. Sarah, die hier nog een brunette was, zit ook op deze foto op de schoot van haar broer. “I love you! My big brother! Birthday boy!”, liet ze weten bij de post.

Behalve dat de broer van Sarah gezegend is met flink wat goede genen, weten we verder maar weinig van hem.

Zijn Instagram-profiel is beschermd en ook zijn alleen zijn initialen in zijn bio terug te vinden. G.R.R. Van Soelen, luidt de naam van Sarah’s big brother op Instagram. Mysterieus!

Lees ook  Vrouw laat pasgeboren baby verdrinken in toilet

Liefdesvakantie
Behalve dat Sarah dolgelukkig is met haar eigen broer, is er nog een man die op haar Instagram-pagina pronkt.

Haar grote liefde André maakt sinds een aantal weken furore op de Insta-feed van Sarah. De twee vertrokken onlangs samen naar Ibiza en genoten van een heuse liefdesvakantie.

Echt veel rust kregen ze op het vliegveld niet, want het tweetal werd 24/7 in de gaten gehouden door de pers.

Fotograaf Ferry de Kok filmde André en Sarah op het vliegveld, en we moeten toegeven, de twee zien er samen enorm happy uit.

Katten overleden bij woningbrand Zoeterwoude, bewoner gered van dak

Sterkte: Monique Westenberg enorm ontroerd door uitspraak zoontje Roxeanne Hazes