in

Zien: Stel koopt bouwval met asbest in ‘Kopen Zonder Kijken’ voor 475.000 euro!

We kunnen weer dagelijks voor de buis gekluisterd zitten want ongeveer ieder programma begint aan een nieuw seizoen. De Meilandjes, Expeditie Robinson, Massa is Kassa (vanavond) en ook Kopen Zonder Kijken begint weer.

Gisteravond was het eerste stel aan de beurt voor hun droomwoning. De jonge Bas en Sofie hebben flink wat meer dan het gemiddelde gezin te besteden, 475.000 euro. Daar moet natuurlijk wel wat moois voor te halen zijn.

Het stel komt uit Utrecht en wil na een lange reis graag vlakbij de stad gaan wonen. Maar we weten allemaal dat Utrecht niet de goedkoopste woonbestemming van Nederland is. En met de huizen in de buurt zal het net zo zijn vermoeden we.

Lees ook  De 23-jarige vriendin van Thierry Baudet laat zien wat ze in huis heeft

Prachtig bouwval met asbest in Kopen Zonder Kijken voor nog geen half miljoen!
Maar de professionele aankoopmakelaar van het programma heeft wat leuks gevonden van het bedrag. En ze hebben het natuurlijk al gekocht voordat ze een mening over het huis konden hebben, dat is waar het programma om draait. Het beste wat ze konden krijgen voor bijna een half miljoen? Een bouwval met asbest, steek die maar in je zak!

Lang Leve de Liefde: Jaap steekt ‘m erin in gaat direct tukken

Dit scheermes is speciaal ontworpen voor mensen met een behaarde rug