in

Zien: Roxeanne Hazes staat halfnaakt op de cover van de Linda!

Lichaamspositiviteit staat steeds meer centraal in de wereld van social media, ook Roxeanne Hazes staat hier 100% achter. Het moet maar eens stoppen met al die filters en we moeten onze puurste vorm omarmen.

Met haar nieuwe foto op de cover van Linda.nl hoopt Rox te laten zien dat je er echt niet uit hoeft te zien als een model om mooi te zijn.

Lees ook
Wie keek vroeger ook ‘Het kleine huis op de prairie?’ ZO zien de acteurs er NU uit!

Linda schrijft bij de foto: “Daar is ze dan: @roxeannehazes mét twee gebakken eitjes op de cover van het nieuwe @linda_meiden Winterboek.

En ook deze editie – die helemaal in het teken staat van food – staat weer vol lekkers, zoals de billen van @bilalwahib, Linda’s zoon @julianvahle met zijn grote liefde @chelsey_weimar en een heerlijke modeshoot met @rose_bertram en @gregoryvanderwiel (mét prachtige babybuik). Genoeg kijk- en leesvoer voor de druilerige dagen dus.

Bestel ‘m nú via www.lindameiden.nl/bestellen of haal ‘m vanaf morgen in de winkel.
Fotografie: @anhkietduong • Styling: @lidewijmerckx • Visagie: @carlossaidel”

En Roxeanne schrijft erover: ““S/O naar al die mensen, die van hun lichaam proberen te houden. Ook al vertelt de maatschappij je soms iets anders.

Lees ook
Amsterdammer pimpt ’s nachts random auto’s met karton!

Voor jou, die denkt nooit goed genoeg te zijn. Voor jou, met je mini t**s, mega b**s, rechtopstaande borsten, peren t**s, zonder borsten, hang-sack b**s.

Omarm jezelf! Je beslist niet zomaar dat je, je lichaam haat. Het wordt je simpelweg geleerd. Dus in plaats van zo streng voor jezelf te zijn, mag je lichaam ook wel eens bedankt worden.

Want je hebt er maar één en dat is helemaal van jou. Dus wees er een beetje lief voor. Oh, en ik sta op de cover van het Linda Meiden Winterboek.”

Bekijk de foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Juf Christina (29) krijgt stevige celstraf nadat ze trio had met twee studenten

Man dankt jeugdige looks aan het drinken van eigen urine