in

Zien: Marco Borsato genadeloos de grond in gestampt na wanhoopspoging!

Marco Borsato staat een hoop ellende te wachten wanneer we de berichtgeving van verschillende roddelkanalen mogen geloven.

Onder andere Yvonne Coldeweijer, Jan Roos, Dennis Schouten en Juice Channel hebben laten weten dat de zanger het behoorlijk zwaar gaat krijgen de aankomende tijd.

Dit vanwege verschillende onthullingen over zijn tijd bij The Voice. Het is algemeen bekend dat er misschien iets met hem en Maan gebeurd is in die tijd.

Een ex van de zangeres heeft ook aangegeven dat er iets tussen haar en meneer Borsato geweest is tijdens The Voice in 2016.

Lees ook  Twee mensen vermist op Baltische Zee: dronken bemanningsleden mogelijke oorzaak

Yvonne gaf een tijdje geleden al aan dat ze alles wat ze weet niet zelf wil vertellen omdat het “té erg is”. Ze gaf aan dit liever aan de professionals over te laten.

Het vermoeden is dat deze professionals de mensen achter BOOS zijn, zoals Tim Hofman. Hofman heeft een oproep geplaatst om meer verhalen te verzamelen betreft talentenshows.

Marco Borsato laat weten hoe moeilijk hij het gehad heeft!
In Vlaanderen heeft Marco een interview gegeven waarin hij “zijn ziel bloot geeft”, aldus het programma.

Lees ook  Verloofde helpt voor het eerst mee met huishouden en breekt pardoes been

Hij laat hier weten hoe moeilijk hij het heeft gehad toen bekend werd met hoeveel vrouwen hij een affaire gehad heeft tijdens zijn huwelijk met Leontine.

Het gaat om het Belgische programma ‘Het Huis’ wat een beetje de Nederlandse versie van ‘Villa Velderhof’ moet zijn.

De uitzending is op de Belgische Eén op 9 november 2021 om 20:40. Een deel van de aflevering is onder de reactie van Yvonne Coldeweijer te zien:

Deze keer laat Britney Spears zich bewonderen in haar slaapkamer met enkel een gele string

Politie ontdekt zeven naakte mannen in tuin