in

Zien: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer bij elkaar: “Anders doet ze dit niet!”

Linda de Mol heeft in een statement na de video over The Voice van BOOS laten weten dat ze Jeroen Rietbergen de bons gegeven heeft. De presentatrice schreef: “Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken. Jeroen woont niet meer bij mij.” Yvonne Coldeweijer heeft direct hierop laten weten dat ze denkt dat dit een “Gooische break-up” zou zijn. Een break-up voor de schijn dus.

De roddelkoningin schreef: “Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.” Natuurlijk wil de familie De Mol kosten wat het kost hun reputatie beschermen door afstand van dit soort zaken te doen.

Lees ook  Defensie overweegt dienstplicht naar Scandinavisch voorbeeld, dit houdt het in

Het liefst zo snel mogelijk uiteraard. Vervolgens kwam al snel het nieuws dat Rietbergen naar Amerika was vertrokken. Ook dit wist Coldeweijer als eerste te melden: “Bij deze kliniek in Nunnelly, Tennessee.” Inmiddels heeft weekblad Privé meer ontdekt over de situatie!

Linda de Mol betaalt peperdure kliniekkosten volgens Privé!
Het blad schrijft: “Het idee om zich daar op te laten nemen, zou volgens bronnen niet van Jeroen zelf, maar van Linda zijn gekomen.” Ook laat het blad weten dat Linda zelf de kosten van de kliniek op zich heeft genomen, en die zijn niet misselijk.

Lees ook  Man met meeste piercings ter wereld heeft er 278 in zijn slurf – mensen schrikken als hij zijn broek uittrekt

De kosten per maand zijn namelijk 17 tot 23 duizend euro per maand en Jeroen zal hier minstens 2 maanden verblijven. Dit zal Linda dus minstens zo’n 40.000 euro gaan kosten. Een behoorlijk bedrag voor iemand die je net de bons hebt gegeven en niet meer terug wil zien.

Op social media denken veel mensen dan ook hetzelfde als Coldeweijer: “Die komen weer bij elkaar wanneer dit overgevlogen is. Anders doet ze dit niet!” Hieronder de plek waar Jeroen momenteel verblijft:

Doodzieke zus smeekt Gordon via sociale media om geld

Zwanger tijdens het gebruik van de pil? Dit zijn de 5 symptomen