in ,

Zien: Bevalling wordt Man teveel, gaat KO en kotst alles onder: “Help me!”

Een bevalling kan aardig zwaar zijn voor een vrouw. De ene vrouw heeft er meer moeite mee dan de ander en het kan onwijs veel pijn doen.

Mannen en vrouwen hebben meestal een onderlinge wedstrijd over wat meer pijn zou doen, een bevalling of een trap in je zaakje.

We zullen het nooit weten aangezien niemand het echt kan vergelijken met elkaar aangezien je niet zwanger kunt zijn én een zaakje kunt hebben hangen.

Lees ook  Vrouw stoomt vagijn heeft nu tweedegraads brandwonden

Maar wanneer je heel eerlijk moet zijn dan is het toch wel waarschijnlijker dat een geboorte een stukje meer pijn kan doen.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat de geboorte nu zo makkelijk is voor een man. Dat blijkt dan ook maar weer uit de volgende video.

Man trekt bevalling van zijn vrouw even niet meer!
Terwijl de vrouw van deze gast aan het bevallen is wordt het hem allemaal even teveel. Terwijl de zusters zijn vrouw aanmoedigen valt hij plots neer op de grond en moet hij verzorgd worden.

Lees ook  Famke Louise laat niets aan je verbeelding over met deze foto:

Hij krijgt nog een tijltje om in te kotsen en weet zelfs alle aandacht te krijgen van de zusters terwijl zijn vrouw aan het bevallen is:

Grootschalige zoekactie naar vrouw die vermist raakt tijdens reis met verloofde: “Hij weigert mee te werken aan onderzoek”

Als-ie té groot is: ‘Liefde overwint alles, dacht ik. Zelfs een jongeheer zo groot als een kinderarmpje’