in ,

Zien: Amy Vol van OG3NE scheurt uit leren broek op het podium!

Amy Vol van OG3NE had net zoals alle andere artiesten in Nederland een aantal drukke dagen. Tijdens Koningsdag en dagen als Bevrijdingsdag zijn er namelijk ongelooflijk veel festivals en podia waar artiesten komen optreden door heel het land.

Sommige artiesten moeten door heel het land optreden en worden op deze dagen zelfs per helikopter vervoert om sneller op de volgende bestemming te zijn.

Na een lange tijd van stilte omtrent optredens wegens corona en de maatregelen daaromheen is dit natuurlijk een prachtige aftrap van een prachtig festivalseizoen.

We mogen natuurlijk alleen maar hopen dat het allemaal dit jaar gewoon door kan gaan, er lijkt echter niets meer in de weg te staan.

Lees ook  Groepje IC-artsen: “Accepteer meer overlijdens, maatregelen eisen te grote tol”

De zusjes van OG3NE hebben de afgelopen dagen flink wat optredens gehad wanneer we naar de sociale media kijken van de drie. Amy schreef twee dagen geleden: “Apeldoorn en Alphen a/d Rijn wat waren jullie waanzinnig leuk!!”

Amy Vol van OG3NE scheurt uit haar broek!
Gisteren was het drietal alweer op een nieuwe locatie voor een optreden. Bij een nieuwe locatie en een nieuwe show hoort natuurlijk ook weer een nieuw outfit.

Ondanks het relatief warme weer van gisteren besloot Amy toch om een leren broek aan te trekken. Een beetje warmte zorgt natuurlijk voor extra wrijving in je leren broek waardoor er van alles mis kan gaan.

Lees ook  Mannen die Audi rijden hebben een kleinere snikkel dan gemiddeld

Amy schaamt zich er gelukkig niet voor en schrijft: “Leek allemaal een heel mooi plan met dit heerlijk outfitje… zoals Shelley het zou zeggen: niets is minder waar.. ‘beuk ‘m uit de pantyyy’” Shelley zelf reageert ook: “Beuk m uit de panty!” waarna ook zus Lisa reageert: “BEUK M UIT DE PANTY HAHAHA!”

En wat blijkt, Amy is vol uit haar leren broek gescheurd. Of het optreden door gegaan is in de desbetreffende broek weten we niet. Het zal wel extra ventileren nu. Swipe onderstaande foto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

Zien: Zware drugscrimineel misbruikt koningspaar Willem-Alexander en Máxima

Na vaccins zweren sommigen nu zonnebrand af