in

Zien: Al deze sterren worden ontslagen bij SBS6

We hebben het er al eerder over gehad de grote fusie van RTL met Talpa waardoor SBS6 en alle andere zenders van John de Mol in handen komen van RTL.

John de Mol zal zich enkel nog gaan focussen op het ontwikkelen en maken van nieuwe tv formats. Dat betekent dat RTL alle macht krijgt over de zenders, programma’s en de sterren van Talpa.

Dit heeft natuurlijk grote gevolgen er zullen zenders gaan verdwijnen omdat de concurrentie verdwijnt. Ook zullen er geen mega slarissen meer geboden worden aan de sterren.

Want bevalt het aanbod je niet dan kan je alleen nog maar naar de publieke omroep en daar zit een salarisplafond de zogeheten Balkende norm aan.

Lees ook  Adopties uit buitenland opgeschort om misstanden, lopende zaken afgerond

Ook programma’s zullen sneuvelen, want om bijvoorbeeld Shownieuws van SBS6 en RTL Boulevard naast elkaar te laten bestaan heeft geen zin als er geen concurrentie meer is.

Volgens Angela de Jong de televisierecensente van het AD zullen de volgende sterren van SBS6 ontslagen worden na de fusie, omdat er simpelweg geen ruimte meer voor ze is en ze ook niet echt kijkcijferkanonnen zijn.

Het gaat om Jan Versteegh die nu nog Lingo presenteert bij SBS6. Kim-Lian van der Meij die af en toe het programma 50/50 presenteert.

Maar ook de meer bekendere sterren zoals Gordon die flater na flater presenteert op SBS6 met dramatische kijkcijfers.

Lees ook  Lichaam gevonden naast fiets langs openbare weg in Velddriel

En wat te denken van Wendy van Dijk die een salaris opstrijkt van 1 miljoen euro per jaar bij SBS6 en wat doet ze daar nu eigenlijk voor.

Maar ook Britt Dekker het paradepaardje van John de Mol moet vrezen voor haar baan. En Martien Meiland zal ook al zijn presentatie klussen kwijtraken en zich enkel hoeven te focussen op het goedbekeken Chateau Meiland.

En we vergeten bijna de hele kliek van Shownieuws van Patty Brard tot Bram Moskovitz. Die zullen de fusie met RTL ook niet redden.

Wellicht dat een enkeling wordt toegevoegd aan het team van RTL Boulevard maar daar zal het bij blijven.

Bizar: Jongen verklaart zichzelf Koreaan na oogoperatie

Bizar kiekje van Jaimie Vaes zorgt voor heftige discussie