in

YUM: Witte Nutella binnenkort te koop!

Eén van de meest geliefde dingen voor op je boterhammen, pannenkoeken en toasts, is ongetwijfeld wel Nutella.

De goddelijke smeerbare pasta is over de hele wereld gekend en stiekem hebben we allemaal wel al eens een lepel vol Nutella in de mond genomen, no judgement there!

Lees ook
Remco (23) heeft twee sugarmommy’s: “Vrienden noemen me een golddigger”

Voorlopig bestaat Nutella enkel in een donkere variant, maar op Instagram is er plots een foto opgedoken van een witte versie!

Het was het Instagramprofiel The Snack Controller die de foto deelde met de buitenwereld en zo hysterie veroorzaakte. Mensen wilden weten waar ze het goedje konden bemachtigen, want ze wouden het zo snel mogelijk een pot met de lepel leegeten – althans, dat beelden wij ons in ieder geval in. Mooie sprookjes duren echter niet lang en The Snack Controller moest dan ook menig hart breken door aan te kondigen dat het niet om een echte pot ging. Nee, witte Nutella verschijnt (voorlopig) nog niet in de winkel.

Lees ook
Jongeman met beperking plaatst advertentie – hij zoekt vrienden en is ‘bereid om 7 euro per uur te betalen’

Toch is er ook wat goed nieuws, want er zat wel degelijk een soort hazelnootspread in de potten. Die werd gemaakt door @aufstrichqueen_vera en kan je ook gewoon thuis namaken. Wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dat aanpakt, lees je in onderstaande Instagrampost.

Dee, de ex van Enzo Knol, volledig uit de kleren voor de foto!

Bruid vind geheime boodschap van overleden moeder op trouwschoenen