in ,

Yolanthe slaat opnieuw een voetballer aan de haak

Het gonst van de geruchten over het liefdesleven van Yolanthe. Bronnen weten dat ze een nieuwe vriend heeft. Het gaat om een voetballer en model.

Enkele weken terug is Yolanthe nog gelinkt aan Donny Roelvink. Na het afspringen van zijn relatie met Janice was hij enkele keren gezien in het gezelschap van de brunette.

Broer Dave vertelde over de geruchten: “Zover ik weet is Donny 2 keer een drankje met haar wezen doen, maar op vriendschappelijke basis en met vrienden erbij.”

Lees ook  Lily (23) dacht griep te hebben, maar bleek levensbedreigend ziek te zijn

Nu vertoeft Yolanthe in het gezelschap van een andere man. En volgens mensen die hen samen zagen, is er veel meer aan de hand dan alleen maar vriendschap.

Lentini Eersteling
De gelukkig is niemand minder dan Lentini Eersteling. Hij voetbalde nog bij Sparta Rotterdam en is internationaal model.

Yolanthe was op zijn verjaardagsfeestje, waar ze het naar verluidt heel gezellig hadden. De twee wonen ook in Los Angeles. Onlangs waren ze nog samen op een basketbalwedstrijd.

Lees ook  Peter R. de Vries vecht nog steeds voor zijn leven in ziekenhuis

Open voor relatie
De brunette is al enige tijd gescheiden van Wesley Sneijder. Recent gaf ze te kennen opnieuw open te staan voor een relatie.

Het management van de actrice wil niets kwijt over een eventuele relatie met Lentini. “Als Yolanthe hierover iets bekend wil maken, doet ze dat zelf”, klinkt het.

Sterkte: Jill Goede met grote spoed opgenomen in het ziekenhuis

Iedereen is plots stapelzot van TikTok-juf Kim en je snapt al snel waarom (foto’s/video)