in ,

Vrouw wordt wakker met ‘haaienhand’ na niersteenoperatie

Eind vorig jaar onderging een 34-jarige Britse Sadie een operatie om een niersteen te verwijderen. Een routine-werk voor chirurgen zou je denken, maar toch ging het niet helemaal als verwacht.

Ze kwam namelijk uit de operatie met een zwaar misvormde hand. Een beetje een gekke locatie voor een niersteen, vind je niet…?

Nierstenen
Sadie Kemp werd op Eerst Kerstdag vorig jaar opgenomen in het ziekenhuis. Nadat ze extreme pijn had in haar buik, besloten de chirurgen dat ze onder het mes moest om een niersteen eruit te halen.

Lees ook  Peter laat ontzettend harde scheten na een darmonderzoek

Tijdens de operatie ging het mis. Sadie kreeg namelijk de levensbedreigende aandoening Sepsis. Dit is één van de doodsoorzaken van patiënten die worden geopereerd en sterven.

Haaienhand
De chirurgen deden er alles aan om Sadie’s leven te bewaken en besloten om de vingers van Sadie’s ene hand te amputeren terwijl ze in coma werd gebracht.

Dit heeft als doel om de bloedcirculatie op peil te brengen. Gelukkig was dit een goed idee van de chirurgen en overleefde ze de operatie.

Lees ook  2-jarige peuter met diarreeklachten sterft onderweg naar ziekenhuis

Ze moet het alleen nu wel met een zwaar misvormde hand doen. Door de zwelling leek haar hand overigens ook nog eens op een haai.

TikTok
Sadie lijkt het niet vervelend te vinden. Op TikTok maakt ze verschillende video’s waar ze de spot met haar hand drijft. Gelukkig! Je kunt één van de video’s hieronder bekijken:

@sadiessepsisjourney

Ex van André Hazes Jr. showt haar weelderige boezem

Nederlands-Italiaanse pornoster (26) vermoord, lichaamsdelen in vuilniszakken gevonden langs weg