in

Wow: De bloedmooie Joy Beune verleidt volgers met heerlijke foto

Niks is zo leuk als verrast worden met een nieuwe en vooral verleidelijke foto van schaatsster Joy Beune, aldus haar volgers.

Joy Beune is vaak een beetje het ondergeschoven kindje als we het over de vrouwelijke schaatsers hebben. Maar ook Joy behoort tot een van de knapste verschijningen op en naast het ijs. Dat bewijst ze maar weer met haar Instagram, waar ze de ene na de andere foto op zet om haar volgers te verleiden. En met deze foto is dat absoluut gelukt. Als je naar Joy kijkt op het mooie plaatje, dan kan je alleen maar ontzettend verliefd worden op de prachtige blondine. En laat dat nu precies haar plan geweest zijn. Met haar spannende looks houdt ze haar volgers betrokken. Die wachten namelijk in spanning op de volgende mooie foto die Joy de wereld in gooit.

Joy Beune is stiekem de echte knapste schaatsster van Nederland
Ga maar aan de kant Jutta, want Joy Beune is eigenlijk de echte knapste schaatsster van Nederland. Die conclusie kan je wel trekken wanneer je naar de verleidelijke foto’s kijkt die Joy op haar Instagram zet. Al die mooie plaatjes hebben één ding met elkaar gemeen. Dat is namelijk dat ze allemaal het prachtige lichaam van Joy een voor een goed uit laten komen. Joy heeft dan ook jaren getraind om haar lichaam in een absolute topconditie te krijgen en het is fijn dat haar volgers dat ook erkennen en waarderen. Onder elke foto volgt dan ook een zee aan opmerkingen die haar allemaal prijzen.

Lees ook  Jan Smit deelt heftige beelden vanuit ziekenhuis

Joy wordt altijd overgeslagen
Toch wordt Joy altijd een beetje overgeslagen als men het heeft over de mooiste sporters van Nederland. Joy is misschien wat minder actief de aandacht aan het opzoeken, maar daardoor zou ze nog niet helemaal aan de zijlijn gezet moeten worden. Integendeel juist. Joy is een van de knappere sporters van ons land. Daarbij heeft ze ook nog eens een ongelooflijk leuke persoonlijkheid, dus zou je eigenlijk veel meer van haar willen zien.

Lees ook  Zo gaat het nu met Frédérique: Een scheve neus en 90.000 brieven

Joy heeft keihard gewerkt voor haar goede conditie
Hoe Joy dan aan dat prachtige lichaam komt? Je raadt het al, dat is vanwege de zware trainingen waar de sporter zich aan onderwerpt. En die zijn niet mis. Joy is altijd wel ergens aan het sporten. Dat moet ook wel, want je kan niet mee blijven doen met de absolute top van het land, als je niet je conditie op peil houdt. Joy neemt het schaatsen dan ook uiterst serieus en traint vaak in opperste concentratie. Heel af en toe deelt ze wel eens een foto van haar trainingen. Dan kan je pas goed zien hoe hard de prachtige blondine eigenlijk werkt aan haar carrière en haar bloedmooie lichaam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Foto: Davina Michelle heeft een spannende verrassing onder rokje

Dode wielrenner gevonden in water na duw