in

Winkeldief steelt 25 tubes Durex Play ‘Hij rende voor zijn leven’

In de Delhaize-supermarkt in het Belgische Lede werd gisterochtend rond 10.30 uur een winkeldief betrapt. De man zette het op een lopen en verloor onderweg meer dan twintig tubes Durex Play.

Uitbater Filip Sabbe werd door een klant gewezen op het bizarre gedrag van de dief. ,,De klant vertelde me dat de man plots zijn winkelwagen liet staan en gewoon langs de kassa liep.

Lees ook
Naakte man rent door straten

Ik wist meteen hoe laat het was.” Sabbe – volgens Het Laatste Nieuws zelf een meer dan gemiddeld hardloper – ging achter hem aan, maar de man sprintte weg.

Tijdens zijn vlucht verloor hij meer dan twintig tubes Durex Play met een waarde van 236 euro. ,,Voor een bijzonder feestje of om door te verkopen.”

Sabbe tegen de Belgische krant: ,,Die dief liep alsof zijn leven ervan af hing. Hij stormde de parkeerplaats over richting Steenweg waarna hij zich op het terrein van de houtzagerij verstopte.”

Lees ook
Herbert (26) heeft een relatie met zijn vader: Na de seks stroomde het geld binnen

Iemand had ondertussen de politie al gebeld. ,,Ik dacht dat hij niet weg kon. Helaas klom hij verderop over de afsluiting, liep hij naar een geparkeerde witte Mini en ging hij er met piepende banden vandoor.”

Luttele minuten later arriveerde de politie, maar de dief bleek niet meer te vinden. ,,Het is duidelijk dat ik me niet langer moet toeleggen op de lange afstand, maar moet wisselen naar de sprint en horden”, knipoogt Sabbe.

Marilyn is al 15 jaar verslaafd aan neusspray: ‘Alles geprobeerd’

Mensen hebben tegenwoordig geen idee meer wat deze voorstellen, maar weet jij het nog?