in

Wilma “Ik sliep al met minstens 700 mannen. Zelfs in de supermarkt!”

Een ‘herstelde’ s*ksverslaafde die met 700 mannen heeft geslapen, heeft gezegd dat ze destijds op elk moment van de dag op zoek ging naar mannen, inclusief het zoeken naar willekeurige mannen in de supermarkt. Op het hoogtepunt van haar verslaving, zei voormalig The Bachelor Australia deelneemster Wilma Belinda ‘Love’ Rygeir, dat s*ks ‘voortdurend bovenaan haar gedachten’ stond – zelfs tijdens het doen van haar wekelijkse boodschappen.

Ze vertelde aan MailOnline: “Ik deed boodschappen end acht bij mezelf: ‘Oh, ik vraag me af of hij geïnteresseerd zou zijn?'” Belinda zei ook dat haar verslaving haar vriendschappen onder druk zette, want als ze uitging, liet ze haar vriendinnen in de steek om op jacht te gaan naar veroveringen. Ze zei: “Ik was nooit zelfbewust. Zodra ik buiten kwam, dacht ik, ‘Waar kan ik een knappe kerel vinden?'” Tijdens haar s*ksgekke jaren sliep Belinda voornamelijk met mannen, maar had ook af en toe s*ks met vrouwen.

Lees ook
Zien: Jutta showt bloedmooi lichaam op hete vakantiefoto's

“Dat was mijn absolute dieptepunt!”
Ze vond het idee van een man die zijn huwelijk wilde opblazen om bij haar te zijn ‘best opwindend’, iets waar ze nu spijt van heeft. De tv-ster zei dat ze hier niet trots op is en voegde toe: “Als dingen je zo erg sturen, ben je bereid om andere mensen pijn te doen. Dat was waarschijnlijk mijn dieptepunt.” Het absolute dieptepunt van Belinda was echter toen een van haar minnaars gewelddadig werd, haar een blauw oog bezorgde, haar de trap afduwde en haar zo hardhandig in de garage opsloot dat ze dacht dat ze haar hand had gebroken.

Lees ook
12 schapen doodgereden op snelweg door 1 auto

“Dat incident was mijn keerpunt!”
Na dit schokkende incident begon Belinda een therapeut te zien die haar hielp om de oorzaak van haar dwangmatige gedrag te ontrafelen en het probleem aan te pakken. “Dat incident was mijn keerpunt. Ik dacht, ‘Ik moet mezelf helpen'”, zei Belinda. “Daar begon de reis en het was een zeer snelle transformatie. Zodra je besluit te veranderen, gebeurt het heel snel. Een coach hebben die me confronteerde en me verantwoordelijk hield, liet me diep graven. Ik wist nooit dat ik s*ksverslaving had totdat ik mijn trauma genas.” Na haar verslaving te hebben overwonnen, helpt Belinda nu anderen om de hunne te overwinnen via relatie-bootcamps.

Thijs Römer verkr*cht in cel door gevangenen

Opa misbruikt kleindochter terwijl oma boodschappen doet: ‘Wilde hartje voelen kloppen’