in ,

Wetenschappers: Naast je hond slapen is beter dan naast je geliefde

Wetenschappers zijn de hele dag druk met allerlei onderzoeken. Soms kun je denken wat een onzinnige dingen ze onderzoeken, maar er zit uiteindelijk altijd een gegronde reden achter. Dit keer is er weer een heerlijk onderzoekje gedaan waarmee je goed scoort op feestjes en partijtjes.

Christy Hoffman, professor op het Conisius College in Buffalo, heeft 962 vrouwen onderzocht op basis van hun slaap gezelschap.

Lees ook  ‘Mannen met buikje steeds aantrekkelijker’

Een deel van die onderzoeksgroep sliep met hun partner, andere met hun hond en nog een groep met een kat.

Wat kwam er uit het onderzoek naar voren? Mensen die naast hun hond slapen voelen zich veiliger, liggen met meer comfort, worden vroeger wakker en gaan eerder naar bed.

Katten zorgden juist voor een ‘onrustige slaap’. Want katten passen zich niet aan jou aan maar dun lekker hun eigen ding en kiezen hun eigen plekje. Net zoals de meeste mannen trouwens, bleek uit haar onderzoek.

Lees ook  Tony Junior heeft een nieuwe vriendin en dit is de dame in kwestie!

Dus lekker in aparte bedden slapen en jij met jouw hond, als je helemaal ontspannen wilt zijn. Aldus deze onderzoekster.

Een minpuntje kan zijn(los van het hygiënische aspect wat weer een andere discussie is), kan het zijn dat sommige honden snurken. Maar dit doen sommige mannen ook haha!

Gek op Harry Potter? Op naar Eindhoven om een magische Harry potter High tea te doen

Jessica’s zoon (16) pleegde euthanasie: ‘Hij keek mij aan en zei: ‘Dag lieve mama’