in

Wat zou jij doen wanneer er 2000 miljard op je rekening wordt gestort?! Deze man overkwam het!

Het zou je maar gebeuren, even kijken hoe het saldo ervoor staat en dan ineens zien dat er een bedrag van 2000 miljard op je rekening is gestort! Zou jij direct je koffers pakken en een vliegticket boeken naar de Bahama’s, of zou je toch maar even de bank op bellen dat er hoogstwaarschijnlijk een ”foutje” is gemaakt? De Belg Luc Mahieux overkwam het. Voor even was hij de rijkste man ter wereld!

Lees ook  Jongeman met beperking plaatst advertentie – hij zoekt vrienden en is ‘bereid om 7 euro per uur te betalen’

Wanneer we zeggen, ”als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo”. Jammer maar helaas voor Luc was zijn droom maar van korte duur. Zelf kan Luc er wel om lachen. Voor even dacht hij dat al zijn problemen waren opgelost. Het gebeurde toen Luc een automatische incasso wilde stopzetten. Dat ging goed. Het bedrijf dat door middel van een incasso geld incasseerde bleek daarna ineens 2000 miljard te hebben teruggestort Luc zijn creditcard.

Lees ook  Achterlijke idioot eet levende vleermuis als protest tegen de Big Pharma

Omdat Luc het zaakje niet vertrouwde liet hij zijn creditcard rekening blokkeren en deed hiermee automatisch afstand van zijn kapitaal. Luc geeft aan één les te hebben geleerd: Voortaan zal hij voorzichtiger omgaan met de gegevens van zijn creditcard. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds een raadsel waar het precies mis is gegaan..

Je denkt dat dit slechts lieveheersbeestjes in je huis zijn – maar in werkelijkheid zijn ze veel gevaarlijker

Deze camper heeft een bubbelbad en een helikopter op het dak, maar wacht tot je de binnenkant ziet