in ,

Wat een verschil! Zo zag André Hazes’ vriendin Sarah van Soelen er vroeger uit

Een beetje gossip-liefhebber heeft de afgelopen dagen weer volop kunnen genieten van nieuws rondom de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen.

De 25-jarige influencer was al hot ten tijde van de breuk van André en Monique, maar sinds André zijn liefde voor Sarah heeft gedeeld kun je écht niet meer om haar heen. Hoog tijd om eens te duiken in de geschiedenis van de nieuwste vlam van André.

Dit is hoe Sarah van Soelen er vroeger uitzag
Ja, we durven inmiddels aan te nemen dat André en Sarah een stelletje zijn. Toch zijn er genoeg mensen die ervan overtuigd zijn dat de twee al langer exclusive zijn. Het bewijs zou te maken hebben met Sarah’s nagellakkleur (ja, echt) op deze foto.

Lees ook  RIVM: Griepepidemie in Nederland

Maar nagellakkleurtjes en André even terzijde: we hebben gemerkt dat het uiterlijk van Sarah bij veel mensen wat vragen oproept. H

oewel we haar absoluut prachtig vinden, krijgen wij het idee dat haar schoonheid niet enkel het werk is van Moeder Natuur (waar we overigens, voor de duidelijkheid, absoluut niet over judgen).

Lees ook  Heldhaftige labrador duwt tienerbaasje uit de weg en werpt zich op ratelslang

De foto
Daarom zijn we op zoek gegaan naar een foto van André Hazes’ vlam van vroeger. Op haar eigen social media zijn deze niet te vinden, maar we hebben tóch een hele schattige foto van een jonge Sarah gevonden.

Ben jij benieuwd hoe Sarah van Soelen er vroeger uitzag? Kijk eens aan, op rechts.

Temptation Romée heeft nieuwe achterwerk laten zetten en de resultaten mogen gezien worden (foto’s)

Vanessa wil de grootste ‘natuurlijke’ achterwerk op deze planeet en het is haar bijna gelukt