in

‘Wacht niet!’ zegt ongevaccineerde vrouw in schrijnende laatste video voor ze sterft

In haar allerlaatste TikTok-video drukt de Amerikaanse Megan Blankenbiller iedereen op het hart om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. ,,Al ben je maar 70 procent zeker of je je wilt laten vaccineren, wacht niet, haal het.’’

,,Ik heb niet veel energie om te praten, dus ik ga proberen dit snel te doen. Ik ga een paar pauzes nemen”, zei de 31-jarige actrice Megan Blankenbiller in de video van 15 augustus, die inmiddels meer dan 1,1 miljoen keer is bekeken.

@atasteofalex**Also, Tonic Water. Nasty stuff but good for you!! Stay safe out there guys!♬ original sound – It’s Alex, Betch. 💋


In de video geeft Blankenbiller, die volgens Amerikaanse media in Jacksonville, Florida woont, aan niet gevaccineerd te zijn. ,,Ik ben niet anti-vax.

Ik probeerde gewoon mijn onderzoek te doen. Ik was bang en ik wilde dat ik en mijn familie het allemaal tegelijkertijd zouden doen.

En zoals jullie vast wel weten, is het moeilijk om iedereen het ergens over eens te laten worden als mensen er anders over denken’’, zo geeft ze een inkijkje in haar overwegingen.

Lees ook  Man met meeste piercings ter wereld heeft er 278 in zijn slurf – mensen schrikken als hij zijn broek uittrekt

Blankenbiller, die zichtbaar benauwd was tijdens het spreken, zei dat het ‘een vergissing was’ dat ze zich niet had laten vaccineren.

,,Ik had niet moeten wachten”, erkende ze, om vervolgens haar volgers te smeken: ,,Zelfs als je maar 70 procent zeker bent dat je het vaccin wilt, ga het dan halen. Wacht niet. Ga het halen. Want als je het krijgt dan beland je hopelijk niet zoals ik in het ziekenhuis.”

De video werd iets meer dan een week voordat Blankenbiller stierf gepost. Haar zus Cristina Blankenbiller bevestigde haar dood in een Facebook-bericht.

,,Ik dank u allen voor uw gebeden voor mijn familie. Ik ben bedroefd en mijn hart breekt nu ik moet delen dat mijn oudere zus vandaag naar de hemel is geroepen.

Megan was zo’n mooi persoon die alles gaf aan iedereen in nood. Ze was een licht overal om haar heen en bracht vreugde aan iedereen die ze ontmoette”, stond in het Facebook-bericht van 24 augustus.

,,Ze is voor altijd geliefd en was de beste grote zus en vriend waar iemand om had kunnen vragen. Er gaat geen dag voorbij dat ze niet in mijn gedachten en in mijn hart is.”

@atasteofalexThe ‘vid got me guys. DO NOT WAIT TO GET VACCINATED! Go now!! And please pray/send good vibes, etc for me. ❤️ Stay safe muffins! 💋♬ original sound – It’s Alex, Betch. 💋


Megan Blankenbiller onthulde in een TikTok-video van 13 augustus dat ze Covid had en in het ziekenhuis was opgenomen.

Lees ook  Arts verpest operatie volledig- Vrouw poept door vagijn

In een andere post werd ze emotioneel toen ze vertelde over het horen van wat volgens haar het geschreeuw was van familieleden die een geliefde hadden verloren. Die video werd miljoenen keren bekeken.

De coronapatiënten die nog in het ziekenhuis belanden, zijn in Nederland op een enkele uitzondering na niet of niet volledig gevaccineerd.

Het werk van zorgverleners wordt bemoeilijkt doordat er door het hele land ziekenhuizen zijn met ernstig zieke patiënten of familieleden die beweren dat corona niet bestaat.

Het werk van zorgverleners wordt bemoeilijkt doordat deze corona-ontkenners soms verbaal geweld gebruiken en weigeren zich te laten testen.

Gemeente Urk onderzoekt ‘heftige’ beelden van jongeren in ‘nazi-kledij’ en gevangene met Jodenster op

Baby met enorme haardos geboren