in

Pas op voor deze gevaarlijke vrouw

Vandaag de dag is Instagram de plek om achter je toetsenbord heerlijk te gluren naar anderen en zo een kijkje te krijgen in hun leven.

Via social media kan men tegenwoordig een heerlijk centje verdienen, hoe groter je platform, hoe hoger de verdiensten kunnen zijn.

Iemand die heel veel volgers heeft, heeft een groot bereik en dus is dit zeer interessant voor vele bedrijven wereldwijd.

Lees ook
Baby die opzettelijk uit het raam werd gegooid, is zojuist overleden

Op Instagram zien we vele mensen die goed kunnen zingen en dit als platform gebruiken om groot te worden. Een goed voorbeeld hiervan is zangeres Emma Heesters.

Velen gaan ook samenwerkingen aan met verschillende merken en promoten deze op hun account. Het maken van reclame levert een mooi zakcentje op.

Ook zijn er een aantal bekende Nederlanders die exclusieve content verkopen en op deze manier goed verdienen, denk aan Nicol Kremers en Ferry Doedens.

Maar er zijn nog meer manieren, echter zijn deze niet oke. Er zijn namelijk personen die zich voordoe als iemand anders en een compleet siliconenpak aantrekken.

Lees ook
Machinist overlijdt in trein: passagiers slaan alarm

Juicekanaal Reality.FBI waarschuwt: “Ik wil even een proactieve waarschuwing geven voor vooral de mannen.

Dit account is een catfish en probeert geld te verdienen door vooral de onoplettende goedgelovige mannen te benaderen en te vragen om geld voor exclusieve content.

Waarschuwing voor Nederlandse mannen: Deze man in siliconenpak licht je op!
Als je goed kijkt, kun je al gauw zien dat zij niet is wie ze is. Ze draagt een volledig siliconenpak en fotoshopt details.”

Gezin heeft genoeg van de wereld en begint nieuw leven in natuur, wandelaar vindt hun lichamen terug

Huwelijksaanzoek op klif gaat mis: vrouw (39) stort naar beneden en overlijdt