in

Waarschuwing: gebruik om deze reden nooit gratis douchegel, zeep of shampoo in hotel

Ken je de flessenpompjes in hotelkamers waar bijvoorbeeld douchegel in zit? Ze zijn superhandig als je je eigen toiletspullen bent vergeten of als je ruimte in je koffer wil besparen. Toch waarschuwt een hotelmanager in een TikTok-video dat we deze gratis flesjes nóóit moeten gebruiken.

Het filmpje van de zogenoemde TravelingHotelManger gaat met 1 miljoen weergaves viral op sociale media. In de video waarschuwt ze dat we beter de de douchespullen die al in de badkamer van het hotel liggen kunnen negeren.

Lees ook
Ken je haar nog? Zo ziet ze er na 50 jaar uit!

Niet omdat de hotels iets verkeerds doen. “De pompjes zitten niet vast. Je kan ze opendraaien. De vorige gast kan er dus van alles ingestopt hebben, zoals een haarkleuring of bleekmiddel.”

Daarom brengt de vrouw tijdens het reizen altijd haar eigen toiletspullen mee. Mocht je dit niet willen of kunnen doen, bijvoorbeeld omdat er niks meer in de koffer past, dan heeft ze nog een tip voor jou: “Vraag dan de receptie om een nieuwe set of om kleine flesjes.”

Lees ook
Tieners mishandelen zomaar opa die hond uitlaat: ‘Meneer, u lijkt op een varken’

Reacties op social media
De reacties onder het filmpje stromen binnen, waaronder “nieuwe angst ontwikkeld” of “net toen ik dacht dat ik veilig was”. Ook reageert een vrouw met: “Ik heb dit altijd gezegd. Ik ben bang dat iemand haarverwijderaar in de fles doet.”

Al plaatst een hotelmedewerker een geruststellende reactie onder de video: “Die van ons zijn op slot. Je kunt de pompjes er niet afhalen. Als de flesjes bijna leeg zijn, moeten we ze vervangen door nieuwe.”

Massagesalon met ‘Happy Endings’ betrapt door burgemeester en gesloten

Moeder Ashley (35) sterft nadat ze in 20 minuten 2 liter water drinkt