in

‘Vrouwen vallen op mannen in witte bestelbusjes’

Mannen die indruk willen maken kunnen beter niet in een peperdure sportwagen rijden. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen eerder voor een man vallen die met een klassieke auto of een witte bestelbus rijdt.

Woest aantrekkelijk
Voor het onderzoek, dat werd uitgevoerd door het Britse Carcraft, werd aan 1.000 automobilisten gevraagd welke collega-chauffeurs zij het aantrekkelijkst vinden. Zowel de meeste mannelijke als vrouwelijke respondenten blijken de bestuurder van een zilverkleurige, klassieke Mercedes het meest s*xy vinden.

Lees ook
Kathy loopt in luiers en zit soms uren in haar eigen poep op de bank

Verder blijkt dat vrouwen een zwak hebben voor mannen met een witte bestelwagen. Het voertuig staat op de tweede plaats in de ranglijst van meest s*xy voertuigen. Vrouwen zien de bestuurder van een bestelbusje als de eigenaar van een aannemers- of loodgietersbedrijf.

Lees ook
Bloedmooie dochter van Hulk Hogan helemaal uit de kleren foto's!

Echte vakman
Volgens onderzoekster Julia Dalimore is de populariteit van de ‘bestelwagenman’ makkelijk te verklaren. “Veel vrouwen zitten niet te wachten op een patser”, zegt ze in de Huffington Post. “Ze zijn op zoek naar een handige man.” Uit eerder onderzoek van het Britse Localtraders.com bleek dat 12 procent van de vrouwen liever een doe-het-zelver als partner heeft, dan een man die zich als een beest gedraagt in bed.

Hoogbejaarde vrouw (90) overleden na aanrijding met bestelbus

16-jarige fietser komt om het leven bij aanrijding met trein