in

Vrouw van mr. Frank Visser overleden

Margot, de vrouw van de bekende televisierechter mr. Frank Visser (72), is overleden na een langdurige strijd tegen de ziekte van Alzheimer, zo meldt Shownieuws.

Het tragische verloop van Margots ziekte begon in 2019, zoals beschreven in de biografie van mr. Frank Visser, getiteld “Met vallen en opstaan – van gewone jongen tot televisierechter”. In zijn boek deelde hij zijn hartverscheurende ervaringen: “De heer Alzheimer had bij ons aangebeld en was niet van plan ooit nog te vertrekken. Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze ziekte was getroffen. Maar het lot had anders besloten. Mijn liefste vrouw Margot was het slachtoffer,” aldus mr. Visser.

Lees ook
Babysitter vergeet baby in auto: kind sterft door snikhete temperaturen

In een eerder interview met Privé had de televisierechter al laten weten dat de ziekte van zijn vrouw en het daarmee gepaard gaande verdriet voor hem een te gevoelig onderwerp waren om over te praten.

De precieze datum van Margots overlijden is niet bekendgemaakt. Mr. Visser heeft via Talpa verzocht aan de media om hem met rust te laten in deze moeilijke tijd.

Lees ook
Christiane (61) in het hoofd geschoten, jongeman die ze onderdak gaf is opgepakt

14-jarig meisje dat gewond raakte bij ongeluk op A58 is overleden

Riooldeksel “doelbewust” van brug gegooid in voorruit truck, chauffeur op slag dood