in

Vrouw trouwt met pop en bevalt van zijn ‘kind’: “Werd zwanger omdat hij geen condoom gebruikte”

Meirivone Rocha Moraes heeft haar zielsverwant gevonden in een levensgrote pop die ze haar man noemt en het paar heeft nu zelfs een ‘baby’ gekregen. De 37-jarige Braziliaanse zei dat haar moeder de lappenpop genaamd Marcelo voor haar maakte nadat ze klaagde dat ze single was en niemand had om mee te dansen. Ze realiseerde zich niet dat het liefde op het eerste gezicht zou zijn, en na een paar maanden verkering met Marcelo werd ze ‘zwanger’.

Lees ook
Politie: onderzoek naar zwaargewond jong meisje (10)

Meirivone vervolgde: “Hij maakt geen ruzie met me en hij begrijpt me gewoon. Marcelo is een geweldige en trouwe echtgenoot. Alle vrouwen benijden hem. Toen mijn moeder Marcelo maakte en me voor het eerst aan hem voorstelde, werd ik verliefd op hem. Het was liefde op het eerste gezicht. Vroeger had ik geen partner om mee naar de dansles te gaan, maar nu heb ik Marcelo!”

Luie echtgenoot
Maar zoals zo vaak is het huwelijk niet altijd makkelijk. “Hij heeft zoveel geweldige kwaliteiten, maar mijn echtgenoot is wel een beetje lui. Echt werken doet hij niet. Gelukkig doe ik dat wel!” zegt Meirivone. De vrouw zei ook nog dat ze zwanger was geworden nadat Marcelo ‘geen condoom had gebruikt’.

Lees ook
28-jarige Damien kan geen werk vinden: weigert luier in te ruilen voor broek

Niet nep
En hoe verliep die bevalling dan wel!? Meirivone legt uit: “Ik voelde de weeën niet als pijn. Het zien van de placenta en de navelstreng en het bloed maakte het allemaal echt. Het was klaar in 35 minuten.” Ze zegt ook dat ze boos wordt wanneer mensen haar zeggen dat het allemaal nep is, want voor haar kan het niet echter zijn of worden.

Auto schudt heen en weer in woonwijk, bewoners zien naakte mannen naar buiten komen

Opa op scootmobiel rijdt naar seksclub via provinciale weg: Enorme file