in

Vrouw trouwt met dekbedovertrek: Kan niet wachten tot onze huwelijksnacht

Omdat in de huidige maatschappij niets vreemd is en alles heel bijzonder, hier een heel bijzondere vrouw die met een heel bijzondere geliefde gaat trouwen. De volkomen normale 49-jarige Pascale Sellick is smoorverliefd op haar dekbed en is van plan hiermee te trouwen.

Sellick noemt de relatie met haar dekbed de ‘meest intieme en betrouwbare relatie’ die ze ooit gehad heeft. Ze is dan ook van plan een overdadige ceremonie te organiseren, waarvoor iedereen die wil komen is uitgenodigd. Ze heeft inmiddels een wedding planner in de hand genomen.

Lees ook
2 kinderen van 4 en 8 jaar overleden bij brand, moeder ligt zwaargewond in tuin

De vrouw, die zichzelf een onbeschofte, exhibitionistische kunstenaar noemt, zal een nachtjurk, onderjurk en slippers dragen. Welke overtrek haar dekbed op de grote dag zal dragen blijft nog even geheim.

Interesse? Op 10 februari kun je bij de Rougemont Gardens in Exeter, Devon terecht voor de ceremonie. Aansluitend kun je terecht op het gratis feest bij The Glorious Art House in Fore Street. De dresscode? Onderjurken, pyjama’s, onesies en pantoffels. Je mag ook een teddybeer en kruik meenemen voor als het koud is.

Lees ook
Klopt het dat Nederlandse mannen hun reet niet wassen?

Het huwelijks met haar dekbed is overigens niet seksueel. ”We zijn hele goede vrienden, maar de sex heb ik met mijn andere vriend. Soms denk ik echter hoe het zou zijn om voor de eerste keer seks te hebben met mijn laken. Helaas is ‘hij’ er nog niet klaar voor.”

Woeste Angela dreigt zoontje (9) van balkon te gooien: ‘Er knapte iets, had nooit mogen gebeuren’

André Hazes heeft geen contact meer met zijn moeder: ‘Vind ons gezin een beetje sneu’