in

Vrouw steekt pitbulls dood die haar kind aanvielen

Een moeder uit Pico Rivera (Californië) heeft zondag haar twee pitbulls met een mes doodgestoken, toen de dieren haar eenjarige dochtertje aanvielen. Het kind en drie familieleden raakten gewond bij de felle aanval.


De dieren, die als puppies al bij het gezin kwamen en inmiddels ongeveer 3,5 jaar oud waren, raakten kennelijk opgewonden toen het meisje om onduidelijke redenen in huilen uitbarstte.


Volgens de oma van het kind had de familie de grootste moeite het meisje uit de kaken van de honden te bevrijden.

Lees ook  Agent vast voor vermissing Sarah (33): 'Vrouwen kunnen veilig over straat'

„Toen ik in de keuken kwam, zag ik mijn twee dochters en mijn zoon proberen de honden af te houden”, zo vertelde Margaret Ann Morales aan de het lokale tv-station KABC.


„Uiteindelijk stond mijn dochter op en toen zag ik pas mijn kleindochter. Een hond had haar linkerbeen vast. Ik heb mijn hand tussen zijn kaken gewrongen en toen liet hij los.”


De honden bleven maar aanvallen. Uiteindelijk stak de moeder van de aangevallen dreumes de honden dood met een keukenmes.

Lees ook  Man heeft trucje gevonden om nooit meer ziek te worden - "Drink urine door je neus"

De drie vrouwen liepen allemaal wonden op en moesten net als het kind in een ziekenhuis worden behandeld. Het meisje liep naast beetwonden ook een gebroken heup op.

Geraldine Kemper deelt zeer pikante foto van ‘Koningin Máxima’

Dreigende situatie bij winkelcentrum De Ridderhof: agenten in kogelwerende vesten, helikopter boven de stad