in

Vrouw raakt verlamd door het lenen van een make-up borstel

Een 27-jarige vrouw had geen idee wat er aan de hand was toen de pijn in haar rug veranderde in helse steken. Ook de dokters konden er niet gelijk achter komen wat er speelde. Intussen leed Jo steeds meer pijn en werd het zelfs zo erg dat ze bang was dat ze dood zou gaan. “Het werd alleen maar erger, het deed meer pijn dan mijn bevalling.” Op een gegeven moment verloor ze zelfs het gevoel in haar benen en werd ze met een helikopter overgebracht naar een ander ziekenhuis.

Lees ook
Vrouw ontdekt na 2 jaar water geven dat haar vetplant nep is.

Stafylokokken
Daar werd Jo direct geopereerd en ontdekte de dokters wat er aan de hand was: ze had een stafylokokkeninfectie opgelopen. Deze infecties kunnen variëren van licht tot levensbedreigend. “Deze bacterie is in de meeste gevallen niet zo schadelijk, maar ik heb blijkbaar een laag immuunsysteem.” De bacterie heeft haar ruggenwervel zodanig beschadigd dat ze misschien nooit meer zal kunnen lopen. “Toen ik het nieuws hoorde, rolden de tranen over mijn wangen. Twee weken gelden vertelden de dokters dat ik, met heel veel oefening, misschien één tot twee uur per dag kan gaan lopen. Ik heb er alles voor over om dit te kunnen.”

Lees ook
Dit is dus het bloedmooie zusje van Max Verstappen:

Make-up kwast
In eerste instantie had Jo geen idee hoe ze door de bacterie besmet heeft kunnen raken. Na grondig onderzoek kon het niets anders zijn dan de make-up kwast die ze van een vriendin heeft geleend. “Ik had een puistje en wou deze camoufleren. Ik leende de make-up kwast van mijn vriendin en zij bleek deze bacterie te hebben, Ik heb nooit geweten dat dit zou kunnen worden over gedragen door een kwast.”

Vrouw steekt vriend in schouder nadat hij ál haar frietjes op heeft gegeten!

’Rennende rukker’ blijkt dakloos