in

Vrouw met coronavirus verlaat quarantaine om haar nagels te laten doen

Volgens de vrouw kon het écht niet langer wachten. Dat de coronacrisis voor veel problemen zorgt, is inmiddels wel duidelijk.

Mentale problemen, je baan kwijtraken of heel ziek worden en daar nog weken last van hebben. Nagelstyliste Taylor kreeg echter een klant in haar salon met een heel ander probleem: deze vrouw moest nodig haar nagels laten doen. En dat terwijl ze in quarantine hoorde te zitten, omdat ze positief getest was op het coronavirus.

Corona overbrengen
Een bezoekje aan de kapper of schoonheidssalon zit er in Nederland al maanden niet meer in. En hoewel we inmiddels allemaal wel weer verlangen naar een knipbeurt, is het niet gek dat deze bedrijven nu gesloten zijn.

Tijdens een kappersbezoekje kun je nou eenmaal geen afstand houden. Net als wanneer je een manicure of je wenkbrauwen laat doen.

Op dat soort momenten ben je lang genoeg met iemand in contact om het coronavirus te krijgen of over te brengen, mocht een van de twee (onbewust) besmet zijn.

Lees ook  Werknemers bij dit bedrijf mogen zelf beslissen hoeveel ze verdienen

Met corona naar de nagelstudio
In het buitenland zijn de regels anders en zijn schoonheidssalons niet overal gesloten. En blijkbaar heeft ook niet iedereen meegekregen dat een bezoekje aan de schoonheidssalon op dit moment geen goed idee is.

Helemaal niet als je positief getest bent op corona. Toch is dat precies wat er gebeurde in de nagelstudio van Taylor. Op Instagram deelt zij het bizarre verhaal.

Gelogen over besmetting
Taylor is nagelstylist en heeft haar eigen salon. Onlangs belde er een vrouw om een afspraak te maken.

Net zoals bij iedere klant vroeg Taylor ook dit keer of de klant corona heeft (gehad) of dat ze met iemand in aanraking was geweest die positief is getest.

De vrouw in kwestie besloot echter te liegen en ‘nee’ te zeggen. Vervolgens ging ze gewoon naar de afspraak en liet ze haar nagels doen.

Verontrustende sms
Na de afspraak kreeg Taylor echter een zeer verontrustende sms van haar klant. De vrouw vertelde dat ze twee dagen voor haar manicure daadwerkelijk positief was getest op het coronavirus.

Lees ook  Isabelle doet boekje open: “Ik laat mijn man met andere vrouwen seks hebben, het houdt hem gelukkig” (foto’s)

Ze voegde eraan toe dat Taylor zichzelf in quarantaine moest plaatsen. In het bericht klinkt enige spijt door, maar ze verdedigde zichzelf ook door te zeggen dat ze ‘wanhopig was om haar huis te verlaten’ en ‘écht haar nagels moest laten doen’.

Niet de enige klant
Taylor vraagt zich af: wie ziet je nagels als je in quarantaine zit? Want helaas is dit niet de eerste keer dat dit gebeurde.

Ze hoopt dan ook dat mensen leren van dit incident. “Als er één ding is dat ik de afgelopen tijd heb geleerd, is dat er maar een handjevol mensen zijn die mij dit soort dingen aandoen”, schrijft de nagelstylist op Instagram.

“De wereld is een prachtige plek met veel mensen die bereid zijn om zich aan de maatregelen te houden. Blijf goed voor anderen en laten we dit virus de wereld uithelpen!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Taylor (@roguemenai)

Ex-politici profiteren van oude wachtgeldregeling, ontvangen samen miljoenen

Minister Slob geeft aan dat leerlingen rekening moeten houden met zittenblijven