in

De man van Stephanie zoog jaren op haar tenen tijdens de daad

Een walgelijke (maar op het eind toch heel bevredigende) video toont wat er kan gebeuren als je een schimmelinfectie aan je voeten maandenlang laat aanslepen en geen medische hulp zoekt.

Een vrouw genaamd Stephanie uit Tampa in Florida had haar met schimmel besmette teennagels een jaar lang niet meer geknipt en het resultaat was niet meteen appetijtelijk. Haar man zuigde haar tenen tijdens de daad en smeekte Stephanie om haar nagels jaren niet te knippen. Je voelt ons aankomen: deze video is niet geschikt voor gevoelige kijkers, noch voor mensen die net gegeten hebben.

Lees ook
Dit zijn de regels die de Hells Angels moeten naleven

De nagel van haar grote teen was zo onverzorgd dat hij de andere teen bedekte. Podoloog Dr. Bin Nguyen omschreef het als een ‘teenhoedje’. Die nagel was naar verluidt vier centimeter lang en het zag er extreem ongemakkelijk uit.

Dr. Nguyen deed er bijna 20 minuten over om de nagels van haar patiënt te knippen, en ze had haar handen meer dan vol.

Alvorens aan de karwei te beginnen, horen we de voetendokter zeggen:

“Ze heeft haar nagels al een jaar lang niet geknipt. Een beetje lang, deze bedekt de andere – het is een beetje als een teenhoedje.”
Nguyen ging aan de slag om de nagels van de vrouw te knippen, en sommigen omschreven de procedure als uitermate bevredigend.

Lees ook
Vrouw wil met hond trouwen na overlijden ex (kat)

Op de achtergrond speelt rockmuziek terwijl de toegewijde podoloog haar patiënt onder handen neemt.

Tijdens de procedure vraagt de dokter aan haar patiënt of ze wel oké is, waarop de vrouw antwoordt: “Met mij wel, maar met jullie niet!”

De immer professionele Nguyen antwoordde droogjes: “Ik ben oké, stel je eens een voetendokter voor die walgt van tenen.”

Uiteindelijk wierp het harde werk van de dokter zijn vruchten af en nu zien de tenen van de vrouw er heel wat beter uit. We twijfelen er niet aan dat deze patiënt zich bij het verlaten van de dokterspraktijk heel opgelucht voelde!

Dame laat handig trucje zien hoe je nooit meer hoeft te kokhalzen als die diep gaat!

18 Transformaties van lelijke vrouwen die in echte koninginnen veranderen