in ,

Vrouw laat liefste tatoeage zetten ter nagedachtenis aan haar geliefde hond

Anna Halcin en haar geliefde hond Sebastian waren zes gelukkige jaren elkaars onafscheidelijke metgezellen. Door dik en dun, wist de kleine hond zijn baasje altijd aan het lachen te maken.

“Hij was speciaal en zal dat altijd blijven”, vertelde Anna aan The Dodo. “We waren absoluut beste vrienden.”

Een van de schattige manieren waarop Sebastian zijn liefde toonde, was om zijn pootjes om haar arm te slaan. “Hij vond het heerlijk om mijn arm een knuffel te geven”, herinnerde Anna zich.

Lees ook  Dit wil je hebben: een barbecue voor aan je balkon!

Helaas overleed Sebastian afgelopen oktober. Anna was diep bedroefd om het verlies van haar geliefde hondje. Te midden van haar verdriet bedacht ze een manier om hem altijd te kunnen herinneren.

“Ik wilde iets wat altijd bij me was, wat er ook gebeurde, en een tatoeage leek simpelweg perfect”, vertelde ze.

De keuze voor het ontwerp lag voor de hand: de favoriete pose van Sebastian.

Lees ook  Moeder zorgde 2 weken lang voor dood babydochtertje – en ging er zelfs mee wandelen in kinderwagen

“Nu, elke keer als ik naar beneden kijk, is het alsof hij me omhelst”, liet Anna weten. De tatoeage heeft haar veel geholpen bij haar grote verlies.

Alhoewel Sebastian er niet meer is, laat hij Anna nog steeds glimlachen en troost hij haar tijdens de momenten waarop ze het het nodigst heeft. Zoals hij altijd deed.

25-jarige vrouw in Italië overleden: ‘Niemand bij de hulplijn sprak Engels’

410 lichamen gevonden in onlangs bevrijde gebieden rond Kiev: “Burgers neergeschoten met handen achter hun rug gebonden”