in

Vrouw laat ex-man vermoorden en krijgt 50 jaar celstraf

Een vrouw uit Connecticut is veroordeeld tot een celstraf van 50 jaar. De vrouw had haar neef en een vriend ingehuurd om haar ex-man dood te schieten toen ze ontdekte dat die ex een nieuwe relatie was begonnen.

De 36-jarige Larise King zal de komende jaren in de gevangenis moeten doorbrengen. Een rechter heeft haar een straf opgelegd van 50 jaar omdat ze een moord heeft laten uitvoeren op haar ex-man.

Lees ook  Man (25) overleden na steekpartij in woning Arnhem

Toen King erachter kwam dat haar ex, Dathan Gray, vlak na hun scheiding een nieuwe vriendin had, wilde ze dat hij werd vermoord.

Ze belde vier keer met haar neef om hem ervan te overtuigen haar ex-man dood te schieten. King werd door de neef en een vriend opgewacht en met tenminste 16 kogels om het leven gebracht in de straten van Fairfield.

Lees ook  Vrouw onthoofdt man omdat hij klaagt dat soep niet lekker is:

Hoewel King ervan wordt beschuldigd haar neef en een andere man te hebben ingehuurd Gray te vermoorden, is zij tot nu toe de enige die in de zaak is aangeklaagd.

De vader van het slachtoffer vindt dan ook dat King haar straf verdient. „Je blijft de andere mensen beschermen die erbij betrokken waren, dus je verdient je straf.”

’Ouders verbergen lichaam zoontje twee jaar in vriezer’

Persoon overleden na val van balkon