in

Dronken vrouw komt thuis met schildpad in haar vagijn

Heb je een wilde zaterdagavond op de planning staan? Zo bijzonder als de stapavond van een Britse vrouw in Tenerife gaat het in ieder geval (hopelijk) niet worden.

De vrouw wordt namelijk ondervraagd op het politiekantoor, nadat ze met flinke pijn bij de dokter terechtkwam.

De pijn bevond zich in de onderste regionen van haar romp. Toen de dokter een kijkje nam vond hij een schildpad in de vagijn van de vrouw.

Lees ook
Hond door eigenaar vastgebonden aan steen om te verdrinken

Stapavond
Het personeel van de spoedeisende hulp op het Spaanse eiland belde direct de politie, nadat deze bizarre ontdekking werd gedaan.

De vrouw, die niet bij naam wordt genoemd, vertelde de agenten dat ze zich een beetje naar begonnen te voelen na een avond stappen met wat Britse vrienden een paar dagen eerder, maar dat ze geen idee had hoe het dier terecht was gekomen waar hij zat.

De dokter zag in eerste instantie een vaginale infectie veroorzaakt door een reptiel, daarna vond hij het overleden dier zelf.

Hoe groot de schildpad was, is niet bekend gemaakt. Het bericht stond in verschillende Spaanse kranten en lezers konden het niet geloven, maar de politie bevestigt dat dit echt is gebeurd.

Lees ook
Hannah heeft Tannorexia en wil niet stoppen met bruiner worden!

Meer aparte spullen
De vrouw is echter niet de enige met aparte voorwerpen in haar lichaam: in Amerika maakten dokters een lijst met rare dingen die ze vonden in de lichamen van vrouwen.

De meest voorkomende items waren zeep, dopjes van deodorantbussen en penisringen.

In juli zou een vrouw zelfs een verlovingsring in een Kinder Surprise-ei hebben gestopt en dit ei in haar vagina hebben verborgen.

Waarom? Simpelweg omdat ze hoopte dat haar vriend haar met zijn vingers zou bevredigen en zo het ei zou vinden. Aanzoek compleet.

Wat ze niet had verwacht is dat het ei vast zou komen te zitten en ze in het ziekenhuis belandde. Aanzoek mislukt, maar wel voor altijd een bijzonder verhaal.

Deze zussen zijn de oudste sekswerkers in Amsterdam en ze hebben 335.000 mannen geplezierd

Moeder en dochter gaven 80.000 euro aan plastische chirurgie omdat ze willen lijken op hun favoriete model (foto’s)