in ,

Vrouw had 19 miskramen voor ze beviel van gezonde baby van 7 kilo: “Hij is absoluut perfect”

Na een lange en emotionele wachttijd was het hart van een echtpaar uit Arizona gevuld toen ze in oktober 2021 hun zoon Finnley mochten verwelkomen.

Niet alleen waren Cary en Tim Patonai dolgelukkig om hun derde kind te verwelkomen, ook Cary’s verpleegkundigen en vroedvrouwen waren opgewonden omdat Finnley (die twee weken te vroeg werd geboren) een van de grootste baby’s was die ze ooit hebben afgeleverd.

“Finnley was een kleine beroemdheid in het ziekenhuis. Iedereen wilde een selfie met hem,” vertelde Cary aan TODAY Parents.

Het echtpaar uit Arizona had al twee zonen en wilde er nog een aan hun gezin toevoegen, maar talrijke miskramen vertraagden het proces.

Lees ook  Joost werd mishandeld door zijn vriendin: ‘Ik liet me krabben, slaan en bijten door haar’

Ze kregen twee miskramen tussen hun tweede en derde kind en 17 miskramen voordat ze hun tweede kind kregen.

“Twee van de miskramen waren tweelingen,” zei Cary. “Het was traumatisch voor het hele gezin – vooral voor ons oudste kind. Elk verlies brak zijn kleine hartje.”

Maar ze gaven de hoop nooit op.

Eindelijk werd Cary zwanger. Terwijl haar twee oudste zonen Devlen (10) en Everett (2), geboren werden met een zwaarder gewicht dan de gemiddelde baby, had geen van beide ouders enig idee hoeveel hun derde kind zou wegen.

“Ze hadden zoiets van, oh mijn God, ik kan niet geloven dat hij zo groot is, ze konden niet wachten om hem op de weegschaal te leggen,” herinnerde Cary zich wat de dokter en de verpleegsters zeiden nadat ze Finnley ter wereld had gebracht.

Lees ook  Huur met honderd euro omhoog, energierekening door het dak: “Vakantiegeld gaat naar de huur”

Finnley woog 7 kilo en was 60 centimeter groot.

“De gynaecoloog die de keizersnede uitvoerde, zei dat hij in 27 jaar nog nooit een pasgeborene van die grootte had gezien. Iedereen was erg opgewonden tijdens de bevalling.”


Na zoveel hartzeer, is hun familie nu compleet.

“Onze familie is eindelijk compleet,” zei Cary. “Hij is absoluut perfect.”

Dat de familie Patonai nog veel geluk mag hebben in de toekomst.

Deel dit bericht om je gelukwensen te sturen naar deze prachtige familie.

Hans Kazàn is na twee weken eindelijk ontslagen uit het ziekenhuis

11-jarige die uit Oekraïne vluchtte met alleen een telefoonnummer op zijn hand, herenigd met familie