in

Vrouw ernstig gewond in schaamstreek door vuurwerk

De politie is op zoek naar mensen die gezien hebben hoe op de zaterdag van carnaval een vrouw ernstig gewond raakte door vuurwerk op de Markt in Breda. De 29-jarige vrouw liep volgens de politie zware brandwonden op aan de binnenkant van haar dijbeen en schaamstreek toen vuurwerk afging onder haar rok.

Lees ook
Dode door storm Poly: vrouw (51) komt om in Haarlem
2015-01-22 12:54:29 GRONINGEN ILLUSTRATIE – Een politieagent in een operationeel uniform op straat. Politie, logo, surveilleren, patrouille. ANP XTRA KOEN VAN WEEL

Het ging op 18 februari mis toen de vrouw even na drie uur ’s middags bij café Vulling stond en zag hoe vanaf de grond iets dat op vuurwerk leek omhoog kwam, en vervolgens met een harde knal ontplofte.

De vrouw voelde volgens de politie direct daarna enorm veel pijn, terwijl haar panty en tutu rokje van synthetisch materiaal wegsmolten.

Lees ook
Twee doden gevonden: man ligt in bosjes, vrouw (70) in water gevonden

Brandwonden dijbeen en schaamstreek
In het ziekenhuis bleek de vrouw eerste, tweede en derdegraads brandwonden te hebben aan haar dijbeen en schaamstreek. “De vrouw heeft nog steeds erg veel pijn, heeft last van herbelevingen en slapeloosheid”, aldus de politie.

De Markt in Breda was op dat moment bomvol met carnavalsvierders. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien, of wellicht beeldmateriaal hebben, zich te melden.

Treinmachinist komt om het leven bij Maarn door aanrijding trein

Baby die opzettelijk uit het raam werd gegooid, is zojuist overleden