in

Vrouw die haar scheten voor bakken geld verkocht, in ziekenhuis na 97 scheten in 2 dagen

Vorige maand ging de Amerikaanse Stephanie Matto viraal toen ze op TikTok deelde dat ze 43.000 euro per week verdiende door haar scheten aan wildvreemden te verkopen. Ze maakte gebruik van de bekendheid die ze had door haar deelname in de Amerikaanse versie van Blind Getrouwd.

Stephanie vroeg maar liefst 800 euro voor een glazen flesje met een scheet van haar, al kregen de fans er wel een handgeschreven bedankbriefje bij. Dat Stephanie er zo goed uitziet, zal ongetwijfeld meegespeeld hebben in de populariteit van haar speciale product. Om de gigantische vraag te kunnen bijhouden, begon ze ook een speciaal dieet van bonen, gekookte eieren, yoghurt, en proteïneshakes te volgen om meer en stinkende scheten te laten.

Trop is te veel
Maar nu is Stephanie dus op de grenzen van haar lichaam gebotst. “Op één dag had ik drie proteïneshanks en een gigantische kom bonensoep op”, vertelt ze zelf over haar ziekenhuisopname. “Ik voelde dat er iets mis was toen ik ‘s avonds in bed lag en een zware druk in mijn maag voelde. Die druk steeg langzaam naar mijn borst, waardoor het moeilijk werd om te ademen. Ik begon te panikeren omdat ik dacht dat ik een hartaanval kreeg.”

Lees ook  Whisky 'geneest' Denis die blind werd door wodka

Eens in het ziekenhuis aangekomen, vertelde de dokters dat ze geen hartaanval had gehad, maar dat de extreme pijn werd veroorzaakt door een teveel aan gassen in haar lichaam. Ze adviseerden haar om haar dieet te veranderen, wat het einde van haar business betekende.

Nieuwe wending
Maar Stephanie blijft niet bij de pakken zitten en laat zien dat ze een echte ondernemer is. Nu ze niet langer scheten verkoopt, is ze gestart met de verkoop van NFT’s van haar scheten, voor zo’n 170 euro per stuk. En goed nieuws, ook bij de promotie van haar nieuwe product is Stephanie er niet vies van om haar goddelijke lichaam te gebruiken.

Nieuwe variant Corona ontdekt in Frankrijk

Man gooit zijn vrouw het huis uit: ‘Ze vroeg me om de rotzooi op te ruimen’