in

Alleen mensen met een hoog IQ weten het: Hoeveel meisjes staat er op de foto?

Een, twee, drie, … wacht eens even, hoeveel meisjes staan er precies op deze foto? Dat is de vraag die duizenden mensen bezighoudt sinds de foto op het internet begon te circuleren.

De Zwitserse fotografe Tiziana Vergari postte de foto op Instagram als onderdeel van een project over identiteit en ondertussen werd haar bericht massaal gedeeld en leuk gevonden.

Lees ook
Vader deelt zijn trots en vreugde als dochter met syndroom van Down aan kunstacademie afstudeert

Wijzelf zijn enkele keren van gedacht veranderd. Telkens wanneer we het denken te weten, zien we iets nieuws dat ons weer doet twijfelen.

De antwoorden variëren van twee tot 13, en sommige mensen zien tweelingen, drielingen of zelfs vierlingen op de foto. Daardoor is het moeilijk om het precieze aantal meisjes in te schatten.

Wat denk jij?

Lees ook
Jessie Jazz Vuijk volledig uit de kleren

Zij die twee meisjes zien, beweren dat er naast elk meisje een spiegel staat, wat er voor zorgt dat er steeds een replica te zien is van dezelfde twee meisjes.

Zij die beweren dat er drie meisjes zijn, zeggen dat het meisje links naar zichzelf kijkt in de spiegel, terwijl de twee rechtse meisjes naar elkaar kijken.

Zij die vier meisjes zien, zeggen dat de reflectie begint vanaf de eerste vier meisjes links.

Wat denk jij? Laat van je horen in de reacties!

Chocolade proever gezocht! 50.000 euro per jaar vergoeding!

Gehandicapte hond gedumpt met tas luiers en een briefje.