in

Vriendin Roy Donders voor leven verminkt na mislukte ingreep: ‘Horrorbeelden’

Roy Donders en zijn vriendin Michelle hebben geen probleem met af en toe een cosmetische ingreep. De ‘Stylist van het Zuiden’ lijkt zijn vriendin ook te hebben beïnvloed met zijn ingrepen. Donders heeft al een behoorlijke lijst met ingrepen ondergaan: “Op mijn 18e heb ik mijn oogleden laten corrigeren en facings genomen. Vijf jaar later heb ik een voorhoofdlift en nog een ooglidcorrectie ondergaan.

Lees ook
Vrouw wil met hond trouwen na overlijden ex (kat)

De facings bevielen niet goed, dus die heb ik laten verwijderen. In plaats daarvan heb ik kronen genomen. Vier jaar geleden heb ik een kinliposuctie laten uitvoeren omdat ik het vervelend vond dat het leek alsof ik altijd een dubbele kin had. Dat was niet helemaal goed gelukt, dus dat heb ik vorig jaar opnieuw laten doen. Toen heb ik ook een full body liposuctie, liposculptuur, lipolazer en J-Plasma ondergaan. Ik hou niet van sporten, maar ik wilde wel een perfect strak lichaam. Op deze manier kon ik dat bereiken.”

Lees ook
Man zakt 9 keer voor rijexamen en steekt CBR gebouw in brand

Michelle wil graag dezelfde kaarsrechte en hagelwitte tanden als Donders. Alles wat niet spierwit is, lijkt naast de tanden van Donders een beetje geel en scheef. Daarom heeft Michelle besloten om ook over te gaan op een nieuw gebit. Echter, het beeld van haar nieuwe gebit baart Michelle wel zorgen. Haar gezonde tanden zijn tot kleine stompjes geslepen, waarna er nieuwe neppe tanden overheen worden geplaatst. Dit is iets wat tegenwoordig steeds vaker wordt gedaan, met name door bekende Nederlanders.

Jongetje (4) uit water zwembad gehaald: In coma, vrees voor leven!

Christine (27) overleden nadat grasmaaier over haar heen rijdt