in ,

Vraag: Van welke duistere tekenfilm-schurk is dit huis op Funda?

Wanneer je op Funda zit te speuren dan kan het weleens gebeuren dat je vrij opvallende optrekjes tegenkomt.

Ieder heeft natuurlijk een eigen smaak maar soms heeft iemand zó’n andere smaak, dat het huis op ‘InterieurTerreur’ terecht komt.

Dat is namelijk een account op Instagram die de meest opvallende huizen van de huizenwebsite plukt om deze aan de rest van de wereld te laten zien.

Lees ook  De nieuwste trend: drink je eigen urine

We zagen al behoorlijk opvallende exemplaren voorbij komen, maar deze weet toch wel de top 10 te halen.

We gokken in ieder geval dat de eigenaar van dit huis een of andere schurk uit een tekenfilm is die met zijn naaktkat iedere avond voor zijn openhaard zit. Helaas is het geen stoel die kan draaien, maar die moet je er zelf maar bij kopen.

Superschurk op Funda
De beschrijving maakt het ook weer af: “Ideaal huis voor als je bijvoorbeeld een Russische geheime inlichtingendienst wil starten. Met een toefje Midden-Oosten boven!”

Lees ook  Schooltje De Horizon rouwt om tragisch overlijden David (8): “Kleinste helper, grootste kapoen. Je hebt een plaatsje in ons hart”

Voor 310.000 euro kun jij Dr. Claw uit Inspector Gadget of Mojo Jojo uit The Powerpuff Girls zijn. Het huis staat overigens te koop in Zandpol. Zoek zelf maar op waar dat precies ligt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door interieurterreur (@interieurterreur)

Zien: Huis op Funda heeft overal tapijt: “Zelfs op de muren en keuken!”

Een zus die graag op de ”praatstoel” zit houdt de depressie weg…aldus de wetenschap