in ,

Volgens recent onderzoek zijn moeders met 2 dochters het meest gelukkig

Natuurlijk is iedereen gelukkig met zijn of haar kinderen. Maar mocht je gezegend zijn met twee dochters, dan ben je de gelukkigste ouder van de wereld blijkt uit onderzoek dat werd gepubliceerd in The telegraph

Het is natuurlijk aan jou of je het onderzoek serieus neemt of met een korreltje zout. Want het is natuurlijk zo, hoe de samenstelling van je gezin ook is, gelukkig ben je natuurlijk sowieso met jouw kinderen.

Geluk
Volgens het Britse onderzoek is naar voren gekomen dat gezinnen met een jongen en een meisje op de tweede plek staan als het gaat om levensgeluk.

Lees ook  André Hazes jr. sneert naar Monique Westenberg

Ouders met 2 zonen komen op plek 3. Het onderzoek stelt dat gezinnen met 4 dochters het meest ongelukkig zouden zijn.

Druk
Aan het onderzoek deden 2000 ouders met kinderen onder de 16 jaar mee. Hieruit werd geconcludeerd dat ouders met 2 dochters een stuk gelukkiger zouden zijn.

Een van de factoren zou zijn dat 2 meisjes het minst vechten, graag met elkaar spelen en voor veel gezelligheid in huis zorgen.

Maar wanneer de gezinssamenstelling bestaat uit 4 dochters, is het tegenovergestelde het geval. De opvoeding van 4 dochters zouden de ouders als een grote druk ervaren.

Lees ook  Sterkte: Ali B helemaal in elkaar geslagen in zijn eigen woning!

Impact
Faye Mingo, woordvoerder van het onderzoek verklaart dat men vaak denkt dat kleine meisjes zich als engeltjes gedragen.

”Wanneer je 2 dochters hebt, is dat meestal ook zo. Maar hoe meer het er zijn, hoe onhandelbaarder ze worden”.

Daarnaast wordt verwacht dat 2, 3, of 4 zonen de moeilijkste combinatie is, vanwege hun energieke en onstuimige persoonlijkheden. Maar in feite blijkt dat het hebben van 4 dochters veel meer impact heeft dan 4 zoons.

Jaimie Vaes laat niets-verhullende zwemkleding op Ibiza zien!

Leergierige jongen wil weten of ijzer aan zijn buik kan ‘plakken’, slikt 54 magneetjes in