in

Video: Gigantische monstergolf crasht dwars door ruit van ferry

Dat we vandaag te maken krijgen met een storm dat was ons al bekend. De personen die gebruik maakten van de ferry in dit filmpje vonden waarschijnlijk ook dat het een beetje onstuimig was, maar ze hadden nooit gerekend op de armageddon stormram monstergolf des doods, die even op het ruitje kwam tikken.

Monstergolf komt gedag zeggen
Wij worden vandaag bezocht en gestreeld door Eunice. Maar in Hamburg kregen ze op rivier de Elbe bezoek van een golf die door de storm aldaar tot gigantische proporties was gegroeid. Daar zit je dan, in de ferry, met je puzzelboekje.

Je bent onderweg naar je werk en kijkt dromerig naar buiten. Er hangt een storm boven Hamburg, maar dat boeit jou niets. Totdat een monstergolf besloot om even gedag te zeggen. De ruiten van de ferry zijn niet opgewassen tegen het natuurgeweld en springen in duizenden stukjes uit de sponningen.

Lees ook  Net binnen: ‘Jeroen Rietbergen met grote spoed opgenomen’

Gelukkig zijn er altijd mensen met een camera in de aanslag die net op het juiste moment beginnen te filmen. Hulde aan de maker van dit filmpje, want hij of zij heeft haarfijn vastgelegd dat we niet moeten f*cken met moeder natuur.

Na de crash stroomt de ferry vol met water. De inzittenden pakken snel hun persoonlijke spullen want op een real-life Titanic ervaring zitten ze duidelijk niet te wachten.

Monstergolf compilatie
Dat de wereldzeeën onstuimig kunnen zijn dat weten we al sinds de mens in aanraking kwam met het water. Er zijn talloze schepen verzwolgen door zeeën en oceanen. In het onderstaande filmpje zien we een compilatie van boten die in gevecht zijn met golven en stormen. Als je al geen zeebenen had na het kijken van het eerste filmpje dan wordt je wel kotsmisselijk tijdens het kijken van deze.

Lees ook  Meisje (17) vrij na dodelijke steekpartij Rosmalen: OM denkt aan noodweer

Je zal maar op zo’n schip zitten. En dan ook nog de keiharde ballen hebben om het natuurgeweld met vaste hand te filmen. Op het moment van schrijven stormt het in ons kikkerlandje. Al zullen de kikkers een veilige schuilplek opgezocht hebben want de windstoten komen vandaag net zo hard aan als de vuisten van Mike Tyson. Maar dit geweld komt van Eunice, jullie krijgen de groeten.

Storm Eunice sloopt stadion Ado Den Haag

Man test maand na dood positief op Corona