in

Victoria heeft opvallende verslaving: ‘Ik had onlangs een heet trio met een vader en zijn zoon’

2021 is bijna afgelopen en we worden geconfronteerd met lijstjes allerhande. Top 1000’en, het beste van…, jaaroverzichten, enzovoort. En weet je wat? Wij doen ook nog even gezellig mee.

De komende weken serveren we jullie bijna elke dag een video of een verhaal die het afgelopen jaar hoge toppen scheerde op Clint, eentje waar iedereen wild van werd.

Victoria vind trio’s met familieleden geweldig
“Ik heb ook al eens s*ks gehad met een vader en zijn zoon. Het was wel echt een s*xy vader, een oudere man die er gewoon nog ontzettend goed uitzag.

Ik leerde de zoon eerst kennen en ze verbleven samen in een hotel. Nadat we een tijdje aan het praten waren, introduceerde hij mij aan zijn vader.

Eerst was het totaal niet op een s*ksuele manier, maar gewoon gezellig wat praten met een drankje bij.”

“Uiteindelijk ging het allemaal heel natuurlijk en er was gewoon chemie. Ik had die avond eerst s*ks met de zoon op zijn hotelkamer, maar toen de vader ook binnenwandelde, besloten we om er een heerlijk triootje van te maken.

Lees ook
Christian haalt na 33e keer examen doen eindelijk zijn rijbewijs

Het was eigenlijk opvallend hoe goed alles ging. Ze waren heel comfortabel met elkaar terwijl ze seks hadden met mij. Het zou me niet verbazen indien dit niet hun eerste keer samen was.”

“Wanneer ik dit verhaal vertel, vragen veel mensen zich af hoe je in zo’n situatie ooit terecht kan komen.

Volgens mij straal ik gewoon heel veel s*ksuele energie uit en geef ik mensen ook het gevoel dat ik voor heel veel dingen openstaan.

Wanneer mannen bijvoorbeeld naar mij kijken dan zal ik eerder sensueel terug kijken terwijl andere dames vaak snel hun hoofd wegdraaien.”

‘Ik wist dat ik s*ks ging hebben met deze twee broers’
Het was trouwens voor Victoria lang niet de eerste keer dat ze een trio had met twee familieleden.

Zo vertelde ze ook nog in geuren en kleuren hoe ze erin slaagde om twee broers te versieren en mee te nemen naar haar slaapkamer om daar een triootje te hebben.

“Ik heb ooit eens een one night stand gehad met een man en achteraf bleven we contact houden.

Enkele weken later zag ik hem terug en zijn we iets gaan drinken, maar zijn broer was er toen ook bij.

Toen ik hen zag binnenkomen, wist ik al onmiddellijk dat ik s*ks met hen beide zou hebben. Ik vond ze zo heet, dat kon ik niet laten liggen.”

Lees ook
Man heeft honderden wormen in lichaam na eten sushi

“We hebben trouwens echt allemaal samen s*ks. Ik vind het niet leuk als er iemand zit die enkel maar toekijkt. Beide mannen moeten dus echt wel dingen met mij aan het doen zijn of ik met hen.”

Victoria is dan ook dolgelukkig met haar levensstijl en haar open relatie. In een interview vertelde haar 55-jarige man dat ondanks hun unieke s*ksleven ze bijna ook nog elke dag s*ks hebben met elkaar.

Hij onthulde wel dat ze het inderdaad graag met familieleden doet en bovenstaande verhalen zijn er blijkbaar maar twee van de velen.

Zo zou Victoria ook nog seks hebben gehad met twee andere broers en nog eens drie mannen extra.

Hoewel Victoria veel incest fantasieën heeft ziet ze niet in wat er mis mee is zolang iedereen hier gelukkig mee is.

Zo vertelde ze ook nog dat ze binnenkort van plan is om een trio te hebben met haar partner en zijn broer erbij: “Mijn leven is nu echt fantastisch en elke dag is een geweldig en spannend avontuur.”

Hieronder nog wat foto’s van Victoria:

Zien: Temptation-Rosanna deelt dubbelpikante foto van zichzelf

Zien: Knapste verpleegster ter wereld gaat uit de kleren