in

Verzoening met Marco lijkt voorgoed van de baan: Leontine neemt afscheid van de naam Borsato

Leontine Ruiters heeft officieel afscheid genomen van de achternaam Borsato. Dat meldt de familie althans op het Instagramaccount van hun nieuwe hond Obi.

Leontine was tot hun scheiding in 2020 getrouwd met zanger Marco Borsato, tot ontrouw tot hun breuk leidde.

Even leek er een verzoening in de maak, maar die lijkt sinds het schandaal van ‘The Voice of Holland’ op een sisser uitgedraaid te zijn.

In een vraag-en-antwoordsessie op Instagram verklaart de familie waarom het account van de hond te vinden is onder de naam Obi Ruiters.

“Mama Leontine heet nu officieel weer Leontine Ruiters”, luidt het antwoord. “Daarnaast vinden we Obi Ruiters ook simpelweg mooier klinken dan Obi Borsato.”

Op het eigen account van Leontine staat de naam Borsato nog wel, maar ook daar wordt een verklaring voor gegeven.

Leontine wilde haar gebruikersnaam eigenlijk veranderen, maar de beoogde naam was al bezet door een account dat niet meer wordt gebruikt. “Dus zijn we aan het kijken of we de rechten van de naam kunnen opvragen.”

Lees ook  Oekraïense vluchtelingen moeten voorrang krijgen op asielzoekers, vindt meerderheid Nederlanders

Ontrouw en s*ksueel mis bruik
Marco Borsato en Leontine waren twee decennia lang een van de oerkoppels van de Nederlandse showbizz, tot hun huwelijk in februari 2020 toch uiteenspatte.

Er werd bekendgemaakt dat Marco een affaire had gehad met pianiste Iris Hond, waarna Leontine hem aan de deur zette.

“Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan.

We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven”, liet het koppel toen weten.

De twee gingen voor meer dan een jaar uit elkaar, maar Marco was zeker van zijn stuk. Hij zou koste wat kost zijn Leontine terugwinnen.

Even lijkt dat ook te lukken. Na maanden van liefdesverklaringen en respectvolle betuigingen in de media vertelt Marco in juni 2021 dat hij en z’n ex weer ‘verkering’ hebben.

Lees ook  Vrouw op het strand valt door helikopter en moet naar het ziekenhuis

“We zijn weer een gezin”, klinkt het trots. Enkele maanden later wordt hun hernieuwde geluk echter opnieuw overschaduwd wanneer er zeer verontrustende geruchten de ronde doen.

Borsato zou een kind aangerand hebben toen hij coach was bij ‘The Voice Kids’. In december dient een 22-jarige vrouw ook officieel klacht in.

Het vermeende slachtoffer zegt vanaf haar vijftiende s*ksueel te zijn mis bruikt door de Nederlandse zanger.

Die houdt zijn onschuld staande en dient op zijn beurt klacht in wegens laster en eerroof, maar wanneer het schandaal rond ‘The Voice of Holland’ enkele weken later echt losbarst, duiken er nieuwe getuigenissen tegen hem op.

Sindsdien werd de zanger niet meer gespot in het openbaar, en al helemaal niet meer op de social media van Leontine.

De zanger zou alleen wonen in zijn appartement in Alkmaar. Het lijkt dus aannemelijk dat dit schandaal hun verzoening gedwarsboomd heeft.

Jongen en meisje opgepakt na mishandeling

Man (20) krijgt longproblemen omdat hij te hard masturbeert