in

Vermiste Yoran (16) nog steeds niet gevonden

De politie roept pleziervaarders op de rivier de Merwede op om mee te helpen zoeken naar de vermiste Yoran Krol. Deze 16-jarige jongen verdween in december vorig jaar en is sindsdien spoorloos. De politie hoopt met deze oproep nieuwe informatie te verkrijgen die het onderzoek kan voorthelpen.

Yoran werd voor het laatst gezien in de nacht van 23 op 24 december bij een jongerencentrum in Almkerk. Ondanks uitgebreide zoekacties, waaraan in januari zo’n 2500 mensen deelnamen, bleef hij onvindbaar.

Lees ook
Stiletto’s voor mannen: Bij wie zou dit goed staan?

Zijn fiets werd op 12 kilometer afstand van het jongerencentrum gevonden bij de Merwedebrug, en zijn jas werd in de rivier nabij Papendrecht aangetroffen. De politie vermoedt dat Yoran in de rivier is beland en verdronken.

‘Naald in een hooiberg’
Eerdere zoekacties, waarbij onder andere duikers en sonarapparatuur werden ingezet, leverden geen resultaten op, meldt Omroep Brabant. Eind januari gaf de politie aan niet langer actief te zoeken naar Yoran, aangezien het zoeken naar hem werd vergeleken met het zoeken naar een naald in een hooiberg.

Lees ook
Man naar ziekenhuis met horrorblessure door ‘overdreven agressief te masturberen’

Recentelijk heeft de politie via sociale media een oproep gedaan aan pleziervaarders om mee te helpen zoeken. “Elke waarneming, hoe klein ook, kan van belang zijn,” aldus de politie. Pleziervaarders wordt gevraagd alert te zijn op “verdachte situaties of objecten” tijdens hun vaartochten.

Oververhitte hond Jasper (12) op strand Ameland

Nicol Kremers zont zonder t*pje – De beelden