in

Vermiste Tiger (20) na huisfeestje mogelijk dood

Hoorn – De 20-jarige Thomas Delafay, beter bekend als Tiger, afkomstig uit Plymouth, is al enkele dagen spoorloos. De jonge Brit was in Nederland op bezoek bij vrienden toen hij na een huisfeest bij Hoorn verdween. Naar verluidt, raakte hij in een psychotische toestand na het gebruik van een te grote hoeveelheid drugs. “We maken ons ontzettend veel zorgen,” verklaart een vriend aan het AD. De zaak krijgt hoge prioriteit bij de politie in Noord-Holland. Via hun website is zijn signalement en foto verspreid.

Lees ook
Vrouw ziet slecht: Arts haalt 23 lenzen uit ogen

Tijdens het feest raakte Tiger in een psychose. “Hij zag dingen die er niet waren en begon met spullen te gooien,” zegt zijn vriend. Volgens hem had Tiger te veel speed gebruikt. Omdat de situatie te onbeheersbaar werd, werd besloten Tiger naar het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn te brengen. Daar, ondanks een poging tot rust, wist hij ongezien te ontsnappen. Na een zoektocht keerden zijn vrienden terug naar het feest, in de hoop dat hij snel weer zou opduiken. Maar Tiger bleef onvindbaar. Erger nog, hij heeft geen paspoort, telefoon of contant geld bij zich. Zijn vriend en zus vrezen het ergste, vooral omdat Tiger mentaal worstelt en momenteel depressief is.

Lees ook
Filmpje van gepest meisje krijgt vervolg: Ouders leren pestende kinderen een lesje!

De zus van Tiger heeft een emotionele oproep geplaatst op sociale media om haar vermiste broer te helpen vinden. “Ik weet dat ik hier geen vrienden uit Nederland heb, maar als mensen dit bericht zouden willen delen, zou dat enorm gewaardeerd worden,” staat in haar massaal gedeelde bericht. De politie heeft al een aantal tips ontvangen die nu worden onderzocht. Extra informatie, vooral van omwonenden van het Dijklander Ziekenhuis, wordt dringend verzocht. Tiger is een opvallende figuur met paars haar, kort aan de zijkanten en lang bovenop. Hij droeg een zwarte hoodie met witte letters, een zwarte broek en zwarte schoenen. “We hopen dat er niks ergs met hem aan de hand is,” besluit zijn vriend.

Prinses Amalia schokt met opvallende look waarbij de nadruk ligt op haar decolleté

Ken je haar nog? Zo ziet ze er na 50 jaar uit!