in

Vermiste Nieuw-Zeelandse Joanna Ji levend gevonden, familie opgelucht

De Nieuw-Zeelandse Joanna Ji (25), die vorige week vermist raakte in Amsterdam, is levend teruggevonden. Dat schrijft haar familie op Facebook.

Alleen haar handtas, telefoon en portemonnee werden gevonden en bij de politie ingeleverd, maar waar Joanna Ji was gebleven, bleef lange tijd een raadsel.

Dat weet de familie nu nog niet, schrijven ze op Facebook. “We hebben haar nog niet gesproken. Ze is nu nog bij de politie en we hebben geen verdere details over hoe het met haar gaat.” Maar dat ze weer terecht is, is natuurlijk “fantastisch nieuws”, jubelt haar familie.

Lees ook  Lichaam vermiste Silvia (24) gevonden in water in Westerpark

Crowdfundactie
De familie van Joanna Ji zal zo snel mogelijk naar Nederland vliegen om haar te ondersteunen. Tijdens haar vermissing heeft haar familie een crowdfundactie gestart om de reis naar Nederland en andere kosten te betalen. Die actie is inmiddels gestopt.

Het geld wat na de reis naar Nederland nog overblijft, zal de familie doneren aan een goed doel ter ondersteuning van de families van vermiste personen en aan de politie in Nieuw-Zeeland “die ons zo geweldig hebben ondersteund tijdens dit hele proces”, sluit de familie af.

Lees ook  'Ik heb ze snel opgepakt', Zaid (9) redde meerkoetjes van jongens die ermee overgooiden

Kind in brand na spelen met vuur op schoolplein

Zoon van Danielle mishandeld om zonnebril op Koningsdag: ‘Geslagen door groep jongens’