in

Vermiste kleuter (5) dood gevonden in Maas, moeder Fatma na 5 dagen nog altijd spoorloos

Nail, de vijfjarige jongen die dood teruggevonden werd in de Maas, blijkt om het leven gekomen door verdrinking. Dat blijkt uit de autopsie. Zijn moeder Fatma Bayram (38) is na vijf dagen nog altijd spoorloos. Zij zou na een ruzie het huis verlaten hebben en haar zoon meegenomen hebben.

Het kind werd sinds donderdagavond samen met zijn moeder vermist. Er werd door het parket meteen een opsporingsbericht verspreid. Het lichaam van de 5-jarige jongen werd de dag nadien omstreeks 8.55 uur aangetroffen ter hoogte van de stuwdam van Lieze in het Belgische Wezet, schrijft HLN.

Lees ook
Terug in de tijd – zo ziet de oude cast van The A-Team er nu uit!

Gisteren werd een autopsie uitgevoerd op het lichaam van het kind. De wetsarts concludeerde dat het jonge slachtoffer omgekomen was door verdrinking. Er moeten nog wel aanvullende onderzoeken uitgevoerd worden.

Alarmbellen
Bij de vader gingen na hun vertrek vrijwel meteen alarmbellen af. Hij vond het voertuig van zijn vrouw, een Suzuki Alto uit 2010, terug op de kade van de Maas in Visé. Er was duidelijk iets mis: de deuren waren gesloten, maar niet op slot en de sleutels lagen er nog in. Ook de telefoon van de vrouw – die uitgeschakeld was – vond de vader terug. Om 22 uur verwittigde de man de politie, die op hun beurt de cel Vermiste Personen van Alain Remue inschakelde.

Lees ook
Onderzoek: Wie veel alcohol drinkt wordt vaker geprikt door muggen

“Niet gekend bij politie”
Alle ziekenhuizen in de regio werden bevraagd en ook duikers van de civiele bescherming werden erbij gehaald, maar Bayram bleef spoorloos. Het parket van Luik benadrukte dat alle pistes onderzocht worden, waaronder ook die van een ongeval. “Het gezin was niet gekend bij de politie en had geen problemen”, klonk het. Het koppel was al sinds 2006 getrouwd en woonde al enkele maanden in Oupeye.

Vanavond werd de zoektocht naar Bayram in de Maas stopgezet. Het parket van Luik startte officieel een onderzoek.

Geniet nog even van de zon: Het gaat weer sneeuwen tot 20 centimer!

Dronken man heeft s*ks met mummie: “Relax ze is mijn vriendin”