in

Vermiste Jeffrey dood gevonden

Jeffrey Wolswijk (28) uit Bodegraven, die enkele dagen vermist was, is helaas dood aangetroffen in Woerden. De politie heeft na uitgebreid onderzoek geconcludeerd dat zijn dood het gevolg was van een noodlottig ongeval.

Jeffrey werd voor het laatst gezien op station Woerden in de nacht van vrijdag op zaterdag om 00.44 uur. Hij vertrok vanaf dat punt in een onbekende richting, zo meldde de politie destijds. De zoektocht naar hem werd intensief voortgezet, waarbij zelfs een politiehelikopter werd ingezet.

Lees ook
Betonblok van 500 kilo raakt los van hei-installatie en komt op vrouw terecht

De helikopter cirkelde herhaaldelijk boven Woerden, en maandag werd er de hele dag met speurhonden gezocht. Zelfs een politieboot werd ingezet in de inspanningen om Jeffrey te vinden.

Jeffrey was geboren in Woerden en had zijn middelbare schoolopleiding gevolgd aan het Kalsbeek College aldaar. Vervolgens voltooide hij een mbo-opleiding aan het ROC in Leiden. Op het moment van zijn vermissing woonde hij in Bodegraven en was werkzaam bij een groothandel. Zijn collega’s plaatsten een bericht op LinkedIn waarin ze hun diepe betrokkenheid toonden en iedereen verzochten om mee uit te kijken naar Jeffrey.

Lees ook
Jongen (9) die zwaargewond raakte door vuurwerk is hand kwijt

Brutale inbrekers compleet verslonden door bloeddorstige waakhond

Jongeren gooien vuurwerk naar spelende kindjes: ‘8-jarig jongetje raapt het op’